Brigitte Pastramă, anunț la început de an! Ce spune despre căsnicia cu Florin

Publicat: 05 ian. 2023, 12:46 Autor: Camelia Vedete

Brigitte Pastramă, anunț la început de an! Brigitte Pastramă recunoaște că a trecut prin momente dificile în căsnicia cu Florin. Astfel, vedeta a spus cum a reușit să treacă peste ele.

Brigitte a spus că a reușit să rezolve problemele din căsnicia cu Florin Pastramă cu ajutorul lui Dumnezeu, urmând învățăturile bibliei.

Brigitte Pastramă, anunț la început de an!

Bruneta este o persoană foarte religioasă, iar divinitatea a ajutat-o să înțeleagă momentele de supărare și nervi, dar mai ales să calmeze orice situație de tensiune dintre cei doi. Așadar, Florin și Brigitte se bucură de o relație fericită de mai bine de jumătate de an.

”Lucrurile s-au calmat de jumătate de an. Noi suntem în permanentă schimbare, cred că Dumnezeu este unicul care poate să ne schimbe la vârsta asta. Să speram că domnul Iisus să ne dea înțelepciunea să putem să înțelegem ce nevoi are fiecare dintre noi, astfel încât când unul este nervos, celălalt să fie calm și să nu fim amândoi în aceeași stare, că nu este bine. Eu nu pot nimic, decât în Hristos, atât. Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim. Dacă încă nu reușim, Dumnezeu să ne țină astfel încât unul să fie mai înțeelpt decât celălalt”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață

Brigitte Pastramă este decisă să plece din România. Vedeta și soțul ei, Florin Pastramă, și-au cumpărat o casă în Dubai.

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut recent că și-au achiziționat o casă în Dubai. Bruneta vrea să plece din România și să se mute acolo pentru o nouă viață, un nou început.

Mai mult, fiica ei, Sara, ia deja lecții de engleză intensive pentru a avea trecerea mai ușoară. Brigitte abia așteaptă și speră să reușească până în ianuarie să fie casa gata și să o mobileze așa cum dorește.

„Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia. Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte.

Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România. O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnuit cu tranziția”, a devzaluit Brigitte, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Publicat: 05 ian. 2023, 12:46 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă