Otilia Bilionera se marita! A fost ceruta in casatorie si a spus „Da” fara sa stea pe ganduri

Publicat: 14 iun. 2019, 12:07 Autor: Simona News 3

Artista care a facut senzatie la "Ferma" o ia pe urmele lui Brigitte si se marita cu alesul sau.

Otilia Bilionera se marita! Artista se afla in acest moment in Turcia, relaxandu-se alaturi de iubitul ei, sarbatorindu-si in acelasi timp ziua de nastere, care a fost ieri.

In acest sens, iubitul sau i-a facut cea mai frumoasa surpriza posibila, si i-a oferit in dar un superb inel de logodna. Otilia, in varsta de 26 de ani, nu a ezitat si a spus „Da”.

Otilia Bilionera se marita!

Otilia Bilionera se marita!

Artista a simtit nevoia sa imortalizeze momentul si a postat imediat o poza pe Instragram, in descrierea careia a scris: „Și am spus DA… Și la mulți ani mie”. Fanii au felicitat-o imediat si i-au urat „Casa de piatra”.

Otilia Bilionera face bani buni dupa Ferma

Avand in vedere ca si-a negociat un contract teapan cu PRO TV (suma luata se incadreaza intre 3.000 si 5.000 de euro, pe saptamana, la Ferma 2019), Otilia Billionera nu a fost afectata de parasirea competitiei. Dupa eliminare, managerul i-a umplut agenda cu zeci de concerte, in diferite tari.

”Cât a fost în «Ferma», Otilia a avut peste 20 de cereri pentru concerte în străinătate. A pierdut câteva dintre ele, însă atunci când a ales să meargă în această competiţie, ne-am asumat de la bun început totul. Nu ne-au interesat banii, pentru că poate ar fi câştigat mai mult din concerte, nici popularitatea, pentru că Otilia este un artist extrem de iubit şi de popular în străinătate, însă a interesat-o experienţa. Ferma 2019. Geanina Ilies si Otilia au facut dus cu Kamara si i-au luat mintile! Imaginile sunt fierbinti rau

Urmează să cânte în Turcia, este cerută în zona Asiei, în Europa de Est. Nu vă pot spune cât încasează pentru un concert, întrucât preţul este stabilit în funcţie de anumite detalii, dar vă spun că este o artistă preţioasă”, a declarat pentru Click! managerul Otiliei, Ionuţ Bejenariu. Ferma 2019.

 

Publicat: 14 iun. 2019, 12:07 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă