Catrinel Sandu distrusa dupa ce a aflat ca tatal ei este pe moarte! „Sunt sanse de 1% ca tata sa isi revina! Tata mi-a pus sa-i promit ca voi fi puternica”

Publicat: 14 Jun. 2019, 00:47 News 3

Tatal lui Catrinel Sandu este internat de 3 luni de zile la Spitalul Colentina iar acum medicii se tem ca nu mai pot face nimic pentru el.

Catrinel Sandu distrusa dupa ce a aflat ca tatal ei este pe moarte! Catrinel Sandu a revenit in Romania deoarece tatal ei are grave probleme de sanatate. Starea lui nu s-a ameliorat deloc in ultimele doua luni de cand e bolnav iar in ultimele 3 zile lucrurile au devenit si mai grave.

Problemele de sanatate pentru Nicu Sandu au aparut in luna martie atunci cand a fost gasit cazut in gradina si amortit de catre un vecin. Dupa primele interventii chirurgicale tatal ei nu-si mai simtea mana si piciorul stang si Catrinel a tot sperat ca se va face bine. In urma cu cateva saptamani Catrinel chiar a lansat un apel pe Facebook pentru a gasi donatori de sange pentru tatal ei care era in continuare intubat la spitalul Colentina. Tatal lui Catrinel Sandu este internat de 3 luni de zile la Spitalul Colentina iar acum in ultimele 2 zile se pare ca lucrurile au luat o turnura foarte grava.

Din spusele vedetei se pare ca tot ce isi mai dorea tatal ei era ca sa ea mai ajunga o data din America sa o vada iar imediat cand ea a ajuns s-a simtit foarte bine si au vorbit cateva ore. La doar o zi dupa venirea ei insa Nicu Sandu a fost iar intubat si nu mai raspunde deloc tratamentului si niciunui stimul. Medicii i-au spus fiicei lui ca de data asta sansele de supravietuire sunt de doar 1% si ca nu mai pot face mare lucru pentru el.

Catrinel Sandu distrusa dupa ce a aflat ca tatal ei este pe moarte!

Se pare ca tatal ei a luptat din rasputeri ca sa-si mai vada fiica pentru o ultima data inainte sa renunte sa mai lupte pentru viata lui: „Am vrut să vin când i s-a întâmplat nenororcirea, însă mama a spus să mai aștept puțin, pentru că nu sunt grave lucrurile. Totul a fost în parametri normali, iar săptămâna trecută, după ce am luat vacanță de la școala unde predau, am sosit în România.

În prima zi când l-am văzut, tata a fost așa și așa, iar a doua zi avea parcă mai multă forță, a deschis ochii, am apucat să vorbim și să-i povestesc o groază de lucruri, mi-a demonstrat că e puternic, îi spuneam «hai, că trebuie să ajungem la nuntă», pentru că el și-a dorit foarte mult lucrul ăsta. Ne-am susținut reciproc unul pe celălat, însă m-a pus atunci să îi promit că o să fiu tare și puternică, orice s-ar întâmpla. A avut un fel de a mă pregăti…”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!.

”Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Sperăm la o minune, speranța moare ultima. Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul «când vine Catrinel?». Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul” a mai detaliat Catrinel pentru Click!.

Publicat: 14 Jun. 2019, 00:47 News 3
Pe aceeași temă