Batraneii astia doi sunt fenomenali! Cel mai in varsta are 84 de ani si reuseste niste acrobatii impresionante VIDEO

Publicat: 13 Jun. 2019, 23:01 Vedete

Imaginile de la finalul articolului te vor convinge ca varsta e doar un numar. Nu ai fi crezut ca cineva poate face asta la 84 de ani.

Batraneii astia doi sunt fenomenali! America’s Got Talent a bifat o premiera aducand pe scena un numar de acrobatie in care unul dintre concurenti avea nici mai mult nici mai putin de 84 de ani.

Cei doi barbati s-au cunoscut in urma cu 15 ani si de atunci se antreneaza zilnic impreuna pentru a putea reusi ceea ce tocmai veti vedea in imaginile de mai jos. Sunt din Brazilia din Rio de Janeiro si cel mai tanar dintre ei are 54 de ani iar seniorul a atins venerabila varsta de 84 de ani. Cei doi au fost acrobati de circ intreaga lor viata iar acum la pensie continua sa uimeasca pe toata lumea cu calitatile lor fizice. Exercitiile pe care cei doi barbati le-au reusit sunt de-a dreptul imposibile pentru majoritatea barbatilor tineri si intr-o forma fizica buna.

Numarul lor a fost plin nu doar de rezistenta fizica si talent dar si de eleganta data de varsta celor doi concurenti. Iar ca totul sa fie cu atat mai putin probabil cei doi au venit pe scena imbracat in costume iar toata lumea se astepta ca ei sa cante sau sa faca orice altceva ce nu are legatura cu o proba fizica. Au depasit insa orice asteptare atunci cand batranelul de 84 de ani a sarit efecitv in bratele partenerului sau care l-a ridicat intr-o mana.

Batraneii astia doi sunt fenomenali!

Pozitiile pe care le-au facut in continuare in care corpurile lor se intindeau paralel cu pamantul ca un balansoar si cum barbatul de 54 de ani l-a ridicat intr-o mana pe bunicul de 84 nu au facut decat sa uimeasca intreaga audienta. Toata lumea statea cu sufletul la gura gandindu-se ca poate cei doi barbati nu vor reusi si se vor accidenta insa totul a iesit perfect. Bunicul de 84 de ani era chiar pus pe gulme iar intre exercitii dansa intr-un mod foarte amuzant.

Publicat: 13 Jun. 2019, 23:01 Vedete
Pe aceeași temă