Proprietara Amstaff-ului care a atacat un alt catel pe strada, la fel de agresiva ca animalul ei: „Pleaca de aici sa nu-ti dau una in mecla!” VIDEO scandalos!

Publicat: 13 Jun. 2019, 18:52 VIDEO

Femeia a refuzat sa stea de vorba cu reporterul Pro Tv si a a amenintat-o pe aceasta. Proprietarul a scapat cu o amenda de doar 500 de lei!

Proprietara Amstaff-ului, la fel de agresiva ca animalul ei! Desi legea ii obliga pe toti proprietarii de caini sa nu scoata animalele la plimbare decat cu botnita si lesa, se pare ca amenzile sunt atat de mici incat nu-i sperie deloc pe acestia.

Dupa ce imaginile in care un amstaff a sfasiat un biet catel fox terrier au scandalizat intreaga Romanie, autoritatile sunt la fel de neputincioase chiar si acum dupa ce se vede clar pe filmare conditiile in care cainele ataca. În imagini se vede cum un câine de talie mare, rasa Amstaff, se năpusteşte cu violenţă asupra unui alt câine ce era plimbat în lesă de stăpână. Atât femeia cât şi oamenii din jur au încercat să oprească animalul, însă în zadar. Stăpâna îşi aduce aminte cu groază de întreaga scenă.

Acum proprietarul cainelui amstaff care a atacat pe o strada din Bucuresti a fost amendat doar cu 500 de lei, iar daca plateste in 15 zile, va achita doar 50 de lei din amenda. Revoltata, stapana catelului ranit care s-a luptat cu dulaul dezlantuit vrea sa dea in judecata proprietarul, dar si sectia 8 de politie.

Proprietara Amstaff-ului, la fel de agresiva ca animalul ei!

„Eu am crezut ca acel filmulet este edificator si ca vorbeste de la sine, dar mi s-a spus foarte sec ca daca n-am certificat medico legal, degeaba ma agit. Am rani si muscaturi, am vanatai, dau in judecata pe proprietar dar sa stiti ca as vrea sa dau in judecata si Politia Sectorului. Poate vi se pare ca sunt megalomana”, a declarat pentru Stirile Pro tv, Veronica Turcu, proprietara cainelui atacat.

Proprietarul cainelui le-a spus reprezentatilor politiei locale ca animalul a fost mutat de la adresa din Bucuresti si a fost dus in Calarasi. Cert este ca nicio autoritate a statului nu a verificat in ce conditii a fost crescut acest animal. Nici astazi cea care il insotea pe animal in momentul in care a atacat nu a vrut sa spuna ce s-a intamplat atunci si a devenit foarte agresiva cu reporterul Pro TV.

„Te rog frumos. Ma faci sa-ti dau una in mecla. Pleaca de aici. Te rog io, pleaca de aici sa nu-ti dau cu umbrela.” a fost reactia extrem de nervoasa a femeii atunci cand i s-a reamintit de incident si a fost intrebata unde este cainele.

Publicat: 13 Jun. 2019, 18:52 VIDEO
Pe aceeași temă