VIDEO din interiorul Colectiv, publicat la 3 ani de la tragedie! Asta e momentul in care tinerii s-au calcat in picioare

Publicat: 13 Jun. 2019, 17:14 Life

Un clip video obtinut de Lumea Justitiei a fost publicat ieri, la 3 ani de la incident. Imaginile au fost surprinse de camerele din containerul intrarii.

VIDEO din interiorul Colectiv, publicat la 3 ani de la tragedie. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere pe care clubul le avea instalate in containerul de la intrarea clubului. Aici stateau, in mod normal, paznicii, cei care vindeau bilete sau bratari, iar in coltul opus era garderoba.

In imagini apar persoane care stau de vorba, la o masuta mica. Cel mai probabil erau cei de la paza si cei care vindeau bilete pentru concertul trupei Goodbye to Gravity. In acea seara, pe 30 octombrie 2015, trupa lansa un album nou si deja canta pe scena, la ora din imaginile video.

VIDEO din interiorul Colectiv – incendiu


Incidentul a avut loc in jurul orelor 22.30. Totul s-a petrecut in cateva minute. Spectacolul trupei care se afla pe scena era prevazut cu artificii. Din pacate, in momentul in care acestea s-au aprins, cateva scantei au ajuns pe tavan si pe pereti.

Noi detalii ies la iveala in dosarul Colectiv. Al treilea patron al clubului a fost audiat: ce a declarat Paul Gancea

In acel moment, tavanul a luat foc instant. Singura iesire a fost cea prin containerul amplasat la intrare. Restul usilor erau inchise si oamenii s-au impins degeaba in ele. Flacarile s-au extins cu repeziciune. Oamenii au murit calcati in picioare, intoxicati cu fum sau din cauza arsurilor.

Victima Colectiv, ranita si la protestele din Piata Victoriei. Cu ce probleme grave se confrunta acum Adina Apostol

64 de persoane au decedat, iar alte 186 au fost rănite in incendiul din club Colectiv. A fost cel mai grav indendiu care a avut loc intr-un club din Romania. A depasit numărul de decese accidentul aviatic de la Baloteşti din 1995 în care au murit 60 de persoane, informeaza adevarul.ro.

O victimă de la Colectiv publică imagini sfâșietoare cu rănile sale: „Am o datorie morală”

Publicat: 13 Jun. 2019, 17:14 Life
Pe aceeași temă