O victimă de la Colectiv publică imagini sfâșietoare cu rănile sale: „Am o datorie morală”

Publicat: 24 Oct. 2018, 14:52 Life

Atentie imagini socante cu unul dintre tinerii raniti in Colectiv. La 3 ani de la incident imaginile sunt extrem de puternice in continuare.

O victimă de la Colectiv publică imagini sfâșietoare cu rănile sale! Bogdan Moleşag, una dintre victimele incendiului de la Colectiv din 30 octombrie 2015, a postat pe pagina de Facebook imagini sfâșietoare cu rănile sale și a descris chinul prin care trece de trei ani. Vă atenționăm că sunt imagini cu puternic impact emoțional!

„M-am gândit destul de mult înainte să fac această postare. Știind că nu am un talent narativ deosebit, va trebui să las imaginile să vorbească pentru mine. Iar într-un spațiu public, acest lucru poate fi destul de dur. Am însă o datorie morală. Față de cei care nu au supraviețuit să își spună povestea, față de cei care au suferit cot la cot și față de cei care au făcut eforturi să mă ajute.” a scris tanarul.

„Însă cea mai mare datorie este, probabil, față de cei care vor mai trece prin astfel de situații, într-o țară pe care o iubim, dar care acționează doar când este prea târziu. Sau prea puțin. Sau deloc”, a scris Bogdan pe pagina lui de Facebook, care este și toboșarul trupei Up To Eleven.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Oct. 2018, 14:52 Life
Pe aceeași temă