Politistul a dat peste o punga de gunoi suspecta cand patrula printr-un parc! A inlemnit cand a vazut ce se afla in interior

Publicat: 24 oct. 2018, 14:39 Autor: madalina m. Viral

Ofiterul Bennett Dilton a fost cel care a dat peste o punga de gunoi suspecta.

Politistul patrula printr-un parc atunci cand a observat o punga de gunoi, ce fusese lasata chiar intr-o zona foarte ciruculata. Momentele s-au petrecut recent, in statul american Indiana.

Barbatul isi executa patrula, cu cateva zile in urma, cand a vazut sacosa neobisnuita. A inlemnit insa atunci cand s-a apropiat mai mult si a indreptat lanterna pe care o avea cu el, pentru a vedea mai bine ce se afla in punga.

Politistul a dat peste o punga de gunoi suspecta
Bennett Dillon e un politist ce apartine de sectia din Monroe, in Indiana, Statele Unite. El patrula printr-un parc din zona cand si-a dat seama ca are in fata ochilor ceva nu tocmai obisnuit. A observat de la cativa metri o punga de gunoi.

Cu cat se apropia mai mult, bucata de plastic se misca tot mai mult. Nestiind ce s-ar putea afla inauntru, ofiterul a actionat de urgenta. Cand a dat la o parte intreaga punga de gunoi a putut observa ca e vorba de o pisica.

Felina de mici dimensiuni nu parea ca ar fi supravietuit pana in zori, astfel ca politistul a decis sa faca tot posibilul pentru a o putea salva. A reusit sa infasoare pisica intr-un prosop si sa o duca in timp util la veterinar.

Puiul de pisica a fost abandonat intr-o punga de gunoi!

Pisica pe care politistul a descoperit-o intr-un parc prin care patrula, in toiul noptii, fusese lasata in mod inuman sa moara, intr-o punga de gunoi. Bennett Dillon a marturisit ca a sperat pana in ultima clipa ca va putea salva felina.

Politistul a dat peste o punga de gunoi suspecta

Din fericire, acest lucru chiar s-a intamplat. Ofiterul s-a aflat in locul potrivit, la momentul potrivit, iar in acest mod a putut salva o viata. Totusi, in primele ore de cand a fost dusa la veterinar, toata lumea era rezervata cu privire la sansele de supravietuire ale pisicii.

Pisica lasata sa moara intr-o punga de gunoi si-a revenit in mod miraculos si a primit numele de Lennie. Dupa doar o saptamana, puiul de pisica a dat semne ca se simte mult mai bine. „Nu doar ca Lennie a supravietuit, dar pare ca se descurca minunat!„, a anuntat un reprezentant al departamentului de Politie.

(sursa: thedodo.com)

Publicat: 24 oct. 2018, 14:39 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă