Descoperire macabra la o ghena de gunoi din Bistrita. Ce au gasit niste copii care se jucau acolo

Publicat: 08 aug. 2018, 13:59 Autor: D. C. Life

Scene socante in Bistrita. O tanara de 21 de ani, insarcinata, a fost gasita moarta, noaptea trecuta, in spatele unor ghene de gunoi, pe malul raului Bistrita.

Descoperirea terifianta a fost facuta de cativa copii, care se jucau in zona respectiva.

“Poliția a fost sesizată despre faptul că s-a găsit un cadavru, în Viișoara, în apropierea râului Bistrița. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care în cadrul verificărilor efectuate, a stabilit că este vorba despre o tânără de 21 de ani din Viișoara.

În prezent, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor care au dus la decesul tinerei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

Trupul neinsufletit al tinerei fusese mancat de animale. Speriati, oamenii au sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, procurori si criminalisti.

Langa cadavrul tinerei a mai fost gasita si o punga in care era prenandez.

Descoperire macabra la o ghena de gunoi din Bistrita

Conform observatorulph.ro, aceasta mai avea un copil in varsta de 5 ani. Ultima data a fost vazuta in viata sambata.

Tanara locuia in blocurile sociale impreuna cu concubinul sau si de fiul sau si era cunoscuta ca fiind consumatoare de droguri. Nu avea un loc de munca si traia din cersit.

Cadavrul fetei a fost transportat la morgă pentru necropsei, expertiză care va stabili cu exactitate cauza morţii. Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă, iar ipoteza unei crime a fost exclusă cel puţin până după efectuarea necropsiei. Anchetatorii merg pe ipoteza unei morţi legate de consumul de droguri.

Publicat: 08 aug. 2018, 13:59 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă