Prezentatoare tv, moarta in urma luptei cu cancerul. Ce s-a intamplat cu ea desi urma tratament

Publicat: 13 Jun. 2019, 14:27 Life

O prezentatoare tv din Chile s-a stins din viata la doar 36 de ani. Avea o cariera infloritoare si toata viata inainte, dar boala nu a iertat-o.

Prezentatoare tv, moarta in urma luptei cu cancerul, la doar 36 de ani. Javiera Suarez a murit la 3 ani de cand a fost diagnosticata cu aceasta boala nemiloasa. Din pacate, eforturile ei si ale medicilor de a o scapa de cancerul de piele nu au fost suficiente.

Boala fatala a luat-o ieri, pe data de 12 iunie 2019. Tanara spera ca se va face bine. Sotul ei, care i-a fost alaturi mereu si care s-a rugat la Dumnezeu pentru un miracol, este devastat de durere. El a facut anuntul disparitiei prezentatoarei tv Javiera Suarez.

Prezentatoare tv, moarta in urma luptei cu cancerul

„Azi ne-a părăsit iubita noastră Javiera. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, dar a plecat liniștită, acceptând această etapă finală așa cum a acceptat și boala”, a scris soțul ei pe o rețea de socializare.

Javiera Suarez a fost diagnisticata cu cancer de piele in urma cu 3 ani. Aceasta a fost socata sa afle aceasta veste. Medicii i-au recomandat chimioterapie de urgenta. Cu toate ca urma tratament in toti acesti ani, prezentatoarea tv s-a stins din viata.

Pustiul de 11 ani care a invins cancerul si a cantat fenomenal la vioara! Simon Cowell, inventatorul „Got Talent” i-a dat Golden Buzz-ul! O sa plangi la asta! VIDEO

Cancerul de piele, o boala fatala

Cazul prezentatoarei tv a fost intens mediatizat in Chile. Afectiunea ei a devenit subiect principal de stiri, la tv si in mediul online, dar si in Congres. Alesii din Chile au tinut un moment de reculegere la aflarea vestii mortii lui Javiera. Una din deputate a folosit-o drept exemplu pentru toate femeile care nu se duc la medic.

A incercat sa se vindece de cancer cu dieta vegana. Ce s-a intamplat cu aceasta femei, dupa cateva zile

Medicii recomanda ca fiecare om sa isi faca cel putin 1 control pe an, sa afle daca sufera sau nu de o forma de cancer. Depistarea timpurie poate ajuta organismul sa se vindece.

Simptome cancer de piele. Câte tipuri de cancer există, cum se manifestă şi ce tratament se aplică

Publicat: 13 Jun. 2019, 14:27 Life
Pe aceeași temă