A vazut o pata rosie pe mana fiului si l-a SALVAT de la MOARTE! Ce boala fatala avea copilul. Rar are simptome la vedere

Publicat: 13 iun. 2019, 12:12 Autor: madalina m. Parenting

O mamica din Marea Britanie a observat o pata de dimensiuni medii pe mana fiului sau. I-a salvat viata, fiindca si-a dat seama ce e in neregula cu el.

Alexandra a vazut o pata rosie pe mana baiatului si s-a speriat. A actionat insa foarte rapid, si in acest mod a putut sa isi salveze fiul de la o moarte crunta. Copilul in varsta de 8 ani, pe nume Ewan, nu experimenta alte simptome ale bolii care i-a fost depistata.

Medicii au ramas la randul lor tulburati, cand i-au facut copilului un set complet de analize. In organismul sau a fost gasit ceva ce i-ar fi putut deveni fatal. Din fericire, a primit tratamentul necesar la timp si si-a revenit rapid. A murit de meningita. Simptomele pe care fata le-a ignorat

A vazut o pata rosie pe mana fiului si l-a salvat!

O mamica din Marea Britanie a observat o pata de dimensiuni medii pe mana fiului sau. I-a salvat viata, fiindca si-a dat seama ce e in neregula cu el.

Ewan fusese intr-o vizita la o gradina zoologica, dar s-a ranit la mana, intr-un moment de neatentie. O saptamana mai tarziu, mama lui a vazut o pata rosie pe mana si si-a dat seama ca poate fi vorba de ceva grav. Zona in care avusese o rana nu se vindecase complet si inca parea infectata.

Ingrijorata de faptul ca baiatul de 8 ani s-ar putea afla intr-un grav pericol, Alexandra a apelat la parerea medicilor. I-a fost confirmat ca Ewan avea septicemie. Este o infectie grava, care odata patrunsa in sange nu se mai vindeca. Daca ar fi inaintat, copilul ar fi murit, mai ales daca nu primea nici un antibiotic. Infectia cu septicemie ucide in fiecare an aproximativ 15.000 de oameni, in fiecare an, in Anglia.

Medicii l-au supus unui tratament si copilul a ramas internat, pentru a fi sub supraveghere. Datorita actiunilor rapide ale mamei, copilul a fost salvat de la moarte. „Ma bucur foarte tare ca antibioticele au functionat pentru fiul meu! Daca observati o asemenea vena pe care sa aveti o pata rosiatica, de la o rana, la voi sau la copiii vostri, nu stati pe ganduri, mergeti la spital imediat!”, le-a transmis mamica si altor parinti.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 13 iun. 2019, 12:12 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă