Povestea barbatului distrus de septicemie! A ramas fara buze, maini si picioare, dar nu s-a dat batut. Cum traieste acum?! VIDEO

Publicat: 18 Jun. 2018, 22:00 Life

A suferit de o afectiune crunta, a fost la un pas de moarte, medicii i-au reconstruit fata, iar acum se bucura din plin de viata.

Povestea barbatului distrus de septicemie! Alex Lewis este unul dintre oamenii care te vor umple de energie si te vor motiva. In ciuda tuturor dificultatilor pe care le-a intalnit in viata a reusit sa le depaseasca si sa fie fericit.

Drama lui a inceput in 2003 de la o raceala banala care ar fi putut sa-l coste viata. Virusul era de fapt unul care l-a facut sa aiba septicemie, ulterior sa isi piarda parti foarte mari din toate cele 4 membri cat si buzele si o buna parte din fata. Sansele de supravietuire pe care medicii i le-au dat in prima instanta au fost de sub 3%, dar s-au luptat in continuare sa-l salveze. Lupta lui cu boala continua si astazi cand reinvata sa traiasca si sa fie cat poate de independent.

“Cand l-am vazut prima data mi-am dat seama ca est ceva in neregula. Ochii ii ieseau din cap si se invinetea vazand cu ochii. Am sunat la ambulanta pentru ca avea dureri foarte mari de cap de 2 zile si urina sange deja. “ a fost declaratia sotiei lui Alex cand a fost intrebata cum a inceput totul.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jun. 2018, 22:00 Life
Pe aceeași temă