Povestea barbatului distrus de septicemie! A ramas fara buze, maini si picioare, dar nu s-a dat batut. Cum traieste acum?! VIDEO

Publicat: 18 iun. 2018, 22:00 Autor: D. C. Life

A suferit de o afectiune crunta, a fost la un pas de moarte, medicii i-au reconstruit fata, iar acum se bucura din plin de viata.

Povestea barbatului distrus de septicemie! Alex Lewis este unul dintre oamenii care te vor umple de energie si te vor motiva. In ciuda tuturor dificultatilor pe care le-a intalnit in viata a reusit sa le depaseasca si sa fie fericit.

Drama lui a inceput in 2003 de la o raceala banala care ar fi putut sa-l coste viata. Virusul era de fapt unul care l-a facut sa aiba septicemie, ulterior sa isi piarda parti foarte mari din toate cele 4 membri cat si buzele si o buna parte din fata. Sansele de supravietuire pe care medicii i le-au dat in prima instanta au fost de sub 3%, dar s-au luptat in continuare sa-l salveze. Lupta lui cu boala continua si astazi cand reinvata sa traiasca si sa fie cat poate de independent.

“Cand l-am vazut prima data mi-am dat seama ca est ceva in neregula. Ochii ii ieseau din cap si se invinetea vazand cu ochii. Am sunat la ambulanta pentru ca avea dureri foarte mari de cap de 2 zile si urina sange deja. “ a fost declaratia sotiei lui Alex cand a fost intrebata cum a inceput totul.

Povestea barbatului distrus de septicemie!

Ajuns la spital medicii si-au dat seama destul de repede cat de grava este situatia si le-au cerut acordul rudelor lui Alex sa-i amputeze mana stanga si ambele picioare pentru ca acestea l-ar fi putut omora, daca nu erau imediat indepartate.

“Medicii mi-au spus ca l-au stabilizat si pare sa fie totul in regula, dar mai au un singur lucru pe care vor sa-l testeze. Daca nu cumva i-a fost afectat si creierul. M-au pus sa-l intreb ceva al carui raspuns il stim doar noi doi ca sa ne dam seama daca creierul lui era ok. Si a fost” a mai povestit sotia barbatului.

Timp de 9 luni Alex a fost nevoit sa indure 11 interventii chirurgicale ca sa poata arata asa cum arata astazi, iar acum reinvata sa mearga si sa fie independent cu membrele lui artificiale.

La nici 2 ani de la catastrofa Alex impreuna cu fiul lui de 3 ani si cu sotia lui traiesc fericiti si fac lucruri pe care orice familie normala le-ar face. Ba mai mult, dornic sa-si traiasca viata din plin Alex chiar a sarit cu parasuta si devine pe zi ce trece tot mai independent fara a mai avea nevoie de sotia lui sa-l asiste in activitatile zilnice.

Publicat: 18 iun. 2018, 22:00 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă