O fetita aproape a murit dupa ce a probat o pereche de pantofi

Publicat: 10 sept. 2018, 13:31 Autor: Simona Life

O fetita in varsta de 4 ani a luptat pentru viata ei dupa ce a facut septicemie, ca urmare a probarii unei perechi de pantofi.

Aceasta nu a avut sosete in picioare in momentul in care a incercat pantofii, iar ce a urmat dupa a fost ingrozitor pentru aceasta. Sienna Rasul era impreuna cu mama ei intr-un magazin de incaltaminte, iar dupa ce fetita a probat mai multe perechi, a inceput sa se agite si sa planga. Mama acesteia a decis s-o duca imediat acasa.

La scurt timp fetita a inceput sa manifeste semnale grave. A doua zi a fost internata in spital in stare grava. Totul s-a intamplat dupa ce mama ei a observat ca fetita avea o basica la picior, iar ulterior manifesta stari de febra si spasme musculare.

Medicii au declarat ca fetita a facut septicemie dupa ce a contractat o bacterie. Ia asta s-a intamplat deoarece fetita nu avea sosete in momentul probarii.

O fetita aproape a murit dupa ce a probat o pereche de pantofi

O fetita aproape a murit dupa ce a probat o pereche de pantofi„In mod normal ea poarta sosete, dar este vara, asa ca purta sandale. Pantofii care i-au placut mai fusesera probati de o alta fetita si astfel Sienna a contactat infectia”, a povestit mama Siennei.

„Niciodata nu stii cine a probat inainte pantofii. Sienna a fost foarte bolnava, infectia ii urca pe picior si se raspandea in tot corpul ei. Ma bucur ca am dus-o repede la spital. Ii sfatuiesc pe toti parintii sa aiba o pereche de sosete in plus la ei atunci cand merg la cumparaturi”, a mai declarat mama fetitei.

O fetita aproape a murit dupa ce a probat o pereche de pantofiInfectia s-a produs si datorita unei rani sau unei intepaturi la de tantari, pe care micuta deja o avea la picior.

Aceasta a fost internata timp de 5 zile la Spitalul Prince Charles din Merthyr Tydfil. I s-au administrat antibiotice si i-au tratat infectia, care s-a extins foarte rapid. Chiar a fost in pericol de a i se amputa piciorul.

Publicat: 10 sept. 2018, 13:31 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă