Irina Margareta Nistor a avut dureri mari, după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”Din fericire, nu am făcut pneumonie”

Publicat: 23 feb. 2021, 12:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Celebrul critic de film Irina Margareta Nistor nu a fost ferită de virusul din China. Ea a fost infectată cu noul coronavirus, având simptome ușoare. Din fericire, acum este bine.

În cadrul unui interviu, Irina Margareta Nistor a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus. Criticul de film a avut simptome ușoare, însă a fost o perioadă care a marcat-o. A durut-o corpul foarte tare cât timp a stat în carantină, arată Cancan.

„Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță. Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize. Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge.

Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a spus Irina Margareta Nistor la “Marius Tucă Show”.

Irina Margareta Nistor, la un pas de moarte

Irina Margareta Nistor, translator și critic de film, a fost la un pas de moarte în perioada când s-a născut. Potrivit mărturisirilor sale, ea și Mădălin Voicu au fost singurii care au supraviețuit. Potrivit revistatango.ro, s-a născut într-o maternitate care a avut condiții sanitare nu tocmai bune, acolo unde s-a și îmbolnăvit de toxicoză. Mai mult decât atât, au avut foarte mult noroc!

„M-au botezat la 13 zile, în spital, ca să nu mor nebotezată. Doctorii îi spuneau mamei că nu prea aveam șanse, fiind prea mică, si mai bine ar face alt copil, decât să-și pună speranțele în mine. În perioada aceea, foarte mulți copii sufereau de acestă boala și mulți mureau din cauza ei. Au supraviețuit doar doi copii: eu și Mădălin Voicu. De fapt, datorită familiei lui Mădălin Voicu am supraviețuit, pentru că el fusese bolnav cu cinci ani înaintea mea și mătușa și bunica lui i-au spus mamei mele ce trebuie să facă, pas cu pas, ca să mă salveze. A durat trei luni până să fiu în afara pericolului. Probabil că eu și Mădălin am avut ceva important de făcut pe lumea asta, căci am fost întorși la viață“, a povestit femeia.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 23 feb. 2021, 12:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă