Pustiul de 11 ani care a invins cancerul si a cantat fenomenal la vioara! Simon Cowell, inventatorul „Got Talent” i-a dat Golden Buzz-ul! O sa plangi la asta! VIDEO

Publicat: 12 iun. 2019, 11:34 Autor: D. C. Vedete

Povestea lui este atat de emotionanta incat milioane de oameni au plans la acest clip dupa ce l-au ascultat cum canta la vioara.

Pustiul de 11 ani care a invins cancerul si a cantat fenomenal la vioara! Tyler Butler-Figueroa are 11 ani si este noua senzatie de pe scena America’s Got Talent. A facut pe toata lumea sa planga cu melodia pe care ca cantat-o la vioara.

Pustiul asta a trecut printr-o serie de incercari foarte dificile in viata pana la varsta asta dar a reusit sa le depaseasca cu brio iar acum este in punctul de a deveni vedeta internationala. La 4 ani a fost diagnosticat cu cancer iar vestea asta i-a zguduit universul atat lui cat si familiei sale iar ca si cum aceasta drama nu era suficienta lucrurile s-au inrautatit brusc pentru Tyler. Multi dintre colegii lui au inceput sa-l supuna unui „bully-ing” foarte agresiv in care il jigneau zilnic si radeau de faptul ca are cancer. Ii avertizau pe alti copii sa nu se apropie de el pentru ca este contagios dupa ce i-a cazut parul in urma chimioterapiei.

Refugiul pe care pustiul a reusit sa-l gaseasca a fost intr-o serie de lectii de vioara pe care le-a descoperit intamplator la el la scoala. Mama lui la inceput a fost reticenta pentru ca nimeni din familia lor nu cantase niciodata la vreun instrument. Dupa cativa ani de zile de studiu acum Tyler a venit la America’s Got Talent sa cante la vioara un cover al melodiei „Stronger” cu refrenul: „what doesn’t kill me makes me stronger” si toata lumea a fost in lacrimi la finalul numarului lui.

Pustiul de 11 ani care a invins cancerul si a cantat fenomenal la vioara!

„Am fost diagnosticat cu cancer la varsta de 4 ani si jumatate. Leucemia este un cancer al sangelui. Doctorii mi-au facut chimioterapie si atunci cand mi-am pierdut parul am fost foarte trist si rusinat in acelasi timp ca sa mai merg la scoala. Obisnuiau sa rada de mine si sa faca glume pe seama mea pentru ca eram altfel. Ceilalti copii raspandeau zvonuri ca tipul de cancer pe care eu il am este contagios si toti stateau departe de mine. Cand cant la vioara uit de tot ceea ce este rau in viata mea, nu mai vreau sa fiu baiatul cu cancer si atat.” a povestit pustiul inainte de numarul sau.

„Intr-o zi eram la cina cu Tyler si mi s-a parut ca nu arata bine, era cam palid, asa ca am mers imediat la urgenta cu el. Acolo medicii i-au facut analize de sange si au concluzionat ca baietelul are cancer de sange. A fost cea mai grea zi din viata mea.” a povestit mama sa cum au depistat de ce sufera fiul ei.

La finalul reprezentatiei Simon Cowell, inventatorul formatului „Got Talent” a fost cel care a vrut sa le transmita un mesaj din partea pustiului tuturor celor care l-au jignit sau l-au criticat vreodata si l-a trimis direct in semifinala cu un „Golden Buzz”.

 

Publicat: 12 iun. 2019, 11:34 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă