Pustiul asta grasut de 13 ani a luat Golden Buzzer la British Got Talent dupa un numar demential de dans! VIDEO

Publicat: 22 apr. 2019, 11:37 Autor: D. C. News 3

Mesajul lui de la finalul numarului a fost "si grasii pot sa danseze" si a reusit sa se ridice mult peste nievelul acestui mesaj cu miscarile lui dementiale.

Pustiul grasut care a luat Golden Buzzer la British Got Talent pentru dans! Akshat Singh este din India, din Mumbai si a venit la Got Talent din doua motive, sa faca pe toata lumea fericita si sa le arate tuturor ca orice este posibil.

Numarul lui de dans a ridicat sala in picioare si cei doi „asistenti” ai show-ului i-au dat Golden Buzzerul lor. Desi era vizibil supraponderal pustiul asta a reusit sa faca pe toata lumea sa ramana cu gura cascata la miscarile lui. S-a inspirat din Bollywood si din coregrafiile lui Nicky Minaj si a reusit sa faca chiar si un spagat complet.

Pustiul grasut care a luat Golden Buzzer la British Got Talent pentru dans

Pentru tot efortul lui a fost trimis direct in semifinale in apaluzele tuturor. Pustiul nu doar ca a dansat demential, dar era si foarte amuzant, inclusiv expresia lui faciala fiind una hilara de multe ori.

Akshat Singh nu este insa un necunoscut in lumea dansului. Desi abia urmeaza sa implineasca 14 ani deja a participat la mai multe concursuri de dans internationale si inclusiv la Got Talent in India. Chiar inainte sa urce pe scena Britain’s Got Talent el a fost invitat in emisiunea lui Ellen Degeneres din SUA.

A aparut in doua filme si in mai multe reclame tv si are o multime de fani. Totusi producatorii Britain’s Got Talent au stiut ca in Anglia inca nu este atat de cunoscut si tocmai au dat o mare lovitura cu el dupa ce i-au dat o sansa in competitie. Ca dovada ca pustiul este deja o senzatie pe internet este si faptul ca filmuletul cu numarul lui are deja 4 milioane de viziualizari pe Youtube in doar cateva zile.

Publicat: 22 apr. 2019, 11:37 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă