Cezara Munteanu anunță un nou sezon „Dragoste de România”, în fiecare vineri și duminică la Metropola TV

Publicat: 11 Mar. 2022, 10:25 General
Cezara Munteanu anunță un nou sezon „Dragoste de România”, în fiecare vineri și duminică la Metropola TV

Emisiunea „Dragoste de România”, prezentată de Cezara Munteanu, revine într-un sezon nou pe Metropola TV. Vineri, 11 martie cu începere de la ora 21.00, telespectatorii vor putea intra, din nou, în poveștile frumoase scrise de-a lungul timpului pe teritoriul României, povești pe care echipa emisiunii le descoperă și, cu drag și profesionalism, le aduce în fața publicului.

Așadar, cei care urmăresc programul prezentat de Cezara Munteanu vor avea ocazia să cunoască oameni care fac cinste României prin activitatea și realizările lor, care au curajul să afirme că își iubesc țara, care păstrează obiceiurile și tradițiile, care au locuit peste hotare și au ales să se întoarcă acasă, în țară în care s-au născut și să facă ceva folositor pentru comunitatea din care fac parte. Oameni de afaceri care au pornit de la zero și acum au companii reprezentative pentru România, companii care generează locuri de muncă și bani la bugetul de stat, artiști, sportivi, medici, profesori, merituoși și talentați care gândesc și simt românește.

„Misiunea noastră este să facem poveștile oamenilor auzite ca acestea să îi inspire pe ceilalți și ușor, ușor să trăim într-o lume mai bună!”, spune Cezara Munteanu, care invită telespectatorii să-i fie alături în fiecare vineri, de la ora 21:00, și în reluare duminica, de la 17:30.

„Dragoste de România este un proiect pe care eu îl iubesc tare mult, este cel mai frumos proiect de televiziune la care am lucrat până acum și faptul că începem un nou sezon mă face să fiu extrem de entuziasmată, fericită și simt cum sufletul mi se umple de căldură. Mă bucur tare mult că vom avea noi povești despre oameni care fac lucruri minunate pentru țară și pentru cei din jurul lor și că aceste povești vor fi auzite de toată lumea pentru că ele merită să fie cunoscute.

Cu această ocazie le mulțumesc și colegilor din echipă pentru toată treaba extraordinară pe care o fac ca fiecare sezon să fie din ce în ce mai bun. Sunt o norocoasă să o am producătoare pe Violeta Ivu, care are o dragoste foarte mare față de țară și oameni și astfel pune de fiecare dată piesele din puzzle exact la locul potrivit și eu sunt uimită de capodopera pe care o obține.

M-ai întrebat cu ce gânduri pornesc la drum, ei bine la toate celelalte de mai sus adaug și recunoștința pentru că această emisiune se întâmplă, iar eu sunt parte din ea.”, completează actrița Cezara Munteanu, prezentator al emisiunii „Dragoste de România”.

Publicat: 11 Mar. 2022, 10:25 General
Pe aceeași temă