Cezara Munteanu: „Am ajuns într-un loc unde simți că parcă se întâmplă minuni!”

Publicat: 06 Jul. 2021, 14:00 News
Cezara Munteanu: „Am ajuns într-un loc unde simți că parcă se întâmplă minuni!”

Cezara Munteanu, prezentatoarea emisiunii „Dragoste de România” de la Metropola TV, abia ce s-a întors din vacanță. Forțele proaspete pentru muncă sunt la locul lor, la fel cum la locul lor sunt și amintirile unei vacanțe de neuitat. Pe acestea din urmă a ales să le împărtășeascăcu telespectatorii în matinalul „Dimineți cu Georgia”.

Proaspăt aterizată din Rhodos, Cezara a povestit cât de minunat s-a simțit pe „Insula Iubită de Zei”, așa cum este ea recunoscută.

„Am venit cu energie foarte bună din vacanță. Am vizitat insula Rhodos, însă nu am reușit să văd tot ce este de vizitat. Printre multe locuri pe care le-am bifat, am ajuns într-un loc unde simți că parcă se întâmplă minuni. Locul se numește Prasonisi, este zona în care se întâlnesc Marea Egee cu Marea Mediterană. O experiență absolut minunată. Mă simt norocoasă că există asemenea locuri pe Pământ și că noi putem să mergem să le vizităm. Acum, pentru o bună gestionare a timpului, sfatul nostru către cei care-și doresc să viziteze Rhodos este să închirieze mașină și să colinde toată insula. Grecii sunt generoși, de exemplu, pe ne-a costat 175 de euro mașina pentru o săptămână!”, a povestit vedeta tv.

Cezara Munteanu: „Dar pânâ atunci, mai am de crescut aici.”

Adevărată iubitoare de călătorii, pe lângă cele pe care le face în afara țării, Cezara Munteanu adoră să se bucure și de minunile pe care i le oferă România, adevărata vedetă a emisiunii pe care o prezintă la Metropola TV.

„Îmi iubesc țara și mă mândresc cu ea, nu ai avea de ce să nu iubești această țară minunată și locurile frumoase pe care ea ți le oferă. Ceea ce nu îmi place uneori la această țară sunt unii oameni care locuiesc în ea și felul în care ei o fac să se simtă. Nu mi-aș dori să plec definitiv din țară, îmi doresc doar să plec din când în când ca să descopăr lumea aceasta încântătoare. Sper să am ocazia să o văd pe toată. Nu cred că aș putea pleca definitiv niciodată, dar nici asta nu e cert. Contează ce mesaj ai de transmis și unde trebuie să ajungă el. Dacă mesajul meu va trebui să ajungă mai departe de granițele acestei țări, cred că vor exista perioade în care voi fi și în altă parte. Dar pânâ atunci, mai am de crescut aici.”, declară actrița.

Întreaga istorisire pe care a făcut-o Cezara Munteanu în cadrul emisiunii „Dimineți cu Georgia” o poți urmări pe contul de Facebook Metropola TV.

 

Publicat: 06 Jul. 2021, 14:00 News
Pe aceeași temă