Celebrează arta, cultura și creativitatea alături de vedetele Metropola TV, Georgia Dascălu și Cezara Munteanu

Publicat: 13 iun. 2022, 21:49 Autor: ileana.ghinea News
Celebrează arta, cultura și creativitatea alături de vedetele Metropola TV, Georgia Dascălu și Cezara Munteanu

Georgia Dascălu și Cezara Munteanu, vedete Metropola TV, te invită să iei celebrezi alături de ele arta, cultura și creativitatea într-o nouă ediție de excepție a evenimentului Haute Culture. Miercuri, 15 iunie, începînd cu ora 19:00, te vei bucura alături de ele de un concert live (voce și pian), expoziție de pictură și degustare de vin, într-o acțiune organizată de Asociația 4Teen Art Association.

„Activitățile culturale permit generarea de legături de uniune între membrii aceleiași comunități. Scopul acestor întâlniri este de a transmite cunoștințe din generație în generație. Teatrul 4Teen va fi un loc în care se va crea fuziunea între oamenii ce sunt în căutarea lărgirii orizonturilor.”, declară organizatorii evenimentului.

Georgia Dascălu, cântăreață și prezentatoarea matinalului „Dimineți cu Georgia”, de la Metropola TV, este o artistă tânără, fresh, care înțelege arta spectacolului și care este mereu preocupată să genereze o astmosferă plăcută și plină de energie.

Ea va susține un concert live și va fi acompaniată de pianistul Darian Burcea.
Darian Burcea – elev în clasa a X-a la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” – este un spirit liber, o minte deschisă către tot ce înseamnă „artă”. Studiază muzica clasică de 10 ani, dar în ultimul timp și-a descoperit noi pasiuni: compoziția, canto și teatrul, care îi oferă posibilitatea de a fi creativ, versatil și spontan.

De asemenea, va avea loc o expoziție de pictură al unui artist ce nu îți dezvăluie identitatea, dar îi puteți admira opera ce stă sub pseudonimul T8.

„T8 este un artist al simbolurilor, un artist care povestește viața în culori și simboluri. Nu vom avea în fața noastră doar niște tablouri frumoase care ne încântă privirea și nimic mai mult. Nu. Prin creațiile T8 ni se deschide o lume a metaforelor, a întrebărilor, a descoperirilor, o lume care reflectă interiorul nostru traspus în artă. Fiecare din noi se poate regăsi atât de profund privind același tablou. Un tablou al T8 poate cuprinde un infinit de suflete în el.”, conchid organizatorii.

 

Publicat: 13 iun. 2022, 21:49 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă