Schimbări la matinalul Metropola TV: Valentin Gheorghe este co-prezentatorul frumoasei Georgia Dascălu, vedeta „Dimineți cu Georgia”

Publicat: 29 Apr. 2022, 21:42 News
Schimbări la matinalul Metropola TV: Valentin Gheorghe este co-prezentatorul frumoasei Georgia Dascălu, vedeta „Dimineți cu Georgia”

Luna Mai aduce schimbări majore în echipa matinalului Metropola TV, „Dimineți cu Georgia”. De luni, 2 mai, Valentin Gheorghe va face echipă cu Georgia Dascălu la cârma emisiunii „Dimineți cu Georgia”. Bunăoară, vești bune pentru telespectatorii care în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 09:00, vor primi cele mai noi vești din actualitatea românească, dar și cele mai bune răspunsurile la întrebările pe care le au din diverse zone de interes.

„Pentru mine, intrarea în echipa matinalului este o provocare și o reală bucurie. Sunt convins că voi face o echipă minunată cu Georgia Dascălu și, sunt convins, că voi reuși rapid să intru în dinamica emisiunii „Dimineți cu Georgia””, a declarat Valentin Gheorghe.

La fel de încântată de această nouă perspectivă este și Georgia Dascălu, veterana acestei emisiuni.

„Sunt extrem de fericită de această nouă abordare pe care o vom avea în matinal. Sunt convinsă că voi face o echipă foarte bună cu Valentin Gheorghe, de când a intrat în echipa Metropola TV, spun sincer că mi s-a părut că s-ar potrivi pe acest tronson matinal!”, a declarat frumoasa vedetă Metropola TV.

Pentru telespectatorii Metropola TV, Valentin Gheorghe nu este o figură necunoscută. El a prezentat până acum principalul buletin de știri al stației, Jurnalul de Știri de la ora 12:00.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe RCS&RDS digital pe canalul 123, TELEKOM – canalul 125, INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12, ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua, Vodafone pe canalul 804.

Cele mai importante momente petrecute în timpul emisiunilor difuzate de Metropola TV pof fi revăzute pe conturile de FacebookInstagram și Youtube Metropola TV.

Publicat: 29 Apr. 2022, 21:42 News
Pe aceeași temă