Cine este Elena Gatcin, vocea de aur de la ”Românii au talent”, pe care Andra a trimis-o direct în semifinală

Publicat: 09 apr. 2021, 13:49 Autor: Elena Vedete

Elena Gatcin este concurentă care a primit cel de-al zecelea golden buzz din acest sezon al emisiunii ”Românii au talent”, reușind să treacă astfel direct în semifinala concursului de la Pro TV. 

Artista din Constanța, în vârstă de 38 de ani, a impresionat juriul cu o piesă a Aurei Urziceanu, interpretată în manieră proprie, la pian. Elena Gatcin a urcat pe scenă timidă și cu o singură dorință: să ofere o interpretare pe placul juraților și a celor de acasă.

A ales să nu fie singură, ci însoțită de pianul care a creat emoția, în timp ce vocea a făcut ca sala să fie amuțită. Interpretarea piesei Aurei Urziceanu oferită de Elena a scris o nouă filă de istorie în sezonul unsprezece: golden buzz de la Andra.

„Cum să cânte așa? Vai, vai, ce frumos. M-a terminat. Nu mai pot. M-ai lăsat piele de găină. Nu pot să îți apreciez meritele, decât apăsând acest buton”, a spus fascinată Andra, în timp ce a apăsat butonul auriu.

„Rar a fost un așa moment frumos la „Românii au talent”. Femeia asta a fost divină”, a fost de părere Andi Moisescu.

Cine e Elena Gatcin

„Sunt din Republica Moldova, dar de 12 ani stau în Constanța. Mi-a fost greu la început, pentru că nu vorbeam cum vorbesc. Oamenii de acolo și am avut și câteva incidente, glume sau nu… pe accentul meu. Asta m-a supărat foarte mult și am plâns din cauza asta, mă simțeam diferită, îi spunea mamei mele că mi-e dor de casă și mi-e greu.

Mama este omul care m-a susținut întotdeauna. Sunt muzician, vocalist și pianist. Știu doar două pesoane că am venit aici, mama mea și fiul meu, Alexandru”, a mărturisit Elena Gatcin înainte de a intra pe scena Românii ai Talent.

Citește și: Cine este Gim Mihai Ghintan, rapperul care a impresionat audiența până la lacrimi și a primit Golden Buzz la ”Românii au talent”

Elena este artistă și s-a născut în Chișinău. Ea a început să cânte la vârsta de 5 ani. Elena are în total 17 ani de studii muzicale. După absolvirea Facultății de Muzică din Chișinău, s-a mutat în Constanța cu trupa ei. La scurt timp, trupa s-a despărțit, dar ea a decis să rămână în continuare în România. A început să studieze pedagogie muzicală și își dorește să devină profesoară.

A lucrat trei ani la Teatrul Fantasio din Constanța. A cântat muzică jazz în diferite cluburi și a prins câteva contracte pe vase de croazieră. În prezent, Elena cântă cu trupa ei de jazz la diverse festivaluri. Principalul venit îl are din contractul cu un restaurant de pe litoral.

Are un fiu în vârstă de 2 ani. Nu s-a înțeles cu tatăl copilului său și recent au divorțat. Cu toate acestea, ea spune că fostul soț este implicat în creșterea copilului și o ajută, se arată pe pagina romaniiautalent.protv.ro. 

Sursa foto: Românii au talent

Publicat: 09 apr. 2021, 13:49 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă