Anca Serea, gravida pentru a 6-a oara! La 38 ani de ani e din nou insarcinata! Imagini din pictorialul Unica! FOTO

Publicat: 22 Apr. 2019, 09:04 News 3

Primele fotografii cu burtica de gravida a Ancai Serea au aparut in revista Unica. Vedeta este insarcinata cu al saselea ei copil, al patrulea cu Adi Sina.

Anca Serea, gravida pentru a sasea oara la 38 ani! Primele imagini! Anca Serea tocmai este pe cale sa devina o „mama eroina” dupa ce pana acum avea 5 nasteri la activ iar in prezent este din nou insarcinata la 38 de ani.

Anca Serea a pozat în exclusivitate pentru revista Unica în postura de viitoare mamă a celui de-al șaselea ei copil. Anca Serea si Adi Sana au o familie extre de numeroasa si reusesc foarte usor si natura sa se imparta intre cei 5 copii ai lor.

Anca Serea, gravida pentru a sasea oara la 38 ani

Tot timpul familia lor este una in care toti copiii au parte de atentia necesara si tot ce au nevoie din partea parintilor pentru o dezvoltare armonioasa. De-a lungul timpului in mai multe interviuri Anca Serea a declarat ca ar mai vrea un copil, dar mai toata lumea a crezut ca glumeste, iata insa ca in prezent este din nou gravida cu bebelusul numarul 6.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut.

Primele imagini cu burtica Ancai Serea

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“ a povestiti Anca Serea pentru revista Unica despre noua minune din viata ei.

In imaginile din revista Anca Serea este extrem de fericita iar burtica ei este deja foarte vizibila ceea ce ne face sa credem ca este gravida in luna a 4-a sau chiar mai mult. Mai multe imagini si detalii despre sarcina Ancai Serea gasiti in revista Unica pe care o puteti cumpara de la toate punctele de difuzare a presei, sau AICI.

Publicat: 22 Apr. 2019, 09:04 News 3
Pe aceeași temă