Bianca Drăgușanu revine pe micile ecrane: ”Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV!”

Publicat: 16 nov. 2020, 13:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu va apărea pe micile ecrane, după ce vedeta ar fi semnat un contract cu un post de televiziune din țară. Blondina va face dezvăluiri incredibile din viața privată!

Potrivit Cancan, frumoasa vedetă a anunțat că va urma o perioadă în care va face dezvăluiri pe bandă rulantă din propria intimitate chiar într-o emisiune de televiziune. Noul proiect vine la doi ani după ce Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde a moderat emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

“În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories, arată Cancan.

Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, înainte ca bărbatul să fie băgat în arest

Înainte ca Alex Bodi să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, el și Bianca Drăgușanu, fosta sa parteneră, au făcut o vizită unui centrul de fertilizare in vitro.

Potrivit Cancan, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au dorit să își mărească familia, astfel că cei doi au mers la o clinică specializată de fertilizare in vitro. Fostul partener ar fi fost pregătit să devină tătic de gemeni cu frumoasa blondină! Alex Bodi, care a fost reținut recent într-un dosar de proxenetism, își dorea foarte mult ca el și Bianca Drăgușanu să devină părinți de băieți gemeni. De aceea au avut loc și vizitele la clinica de fertilizare in vitro. Totul ar fi avut loc chiar în urmă cu câteva luni. Fostul iubit a fost îndrumat de medic să renunțe la injecțiile cu steroizi pe care le făcea zilnic, deoarece ar fi avut anumite probleme.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 16 nov. 2020, 13:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă