Cum face Andreea Raicu bani. A renuntat la televiziune insa o duce mai bine ca oricand

Publicat: 12 Jun. 2019, 11:01 News 3

Vedeta a iesit din lumina reflectoarelor, insa asta nu inseamna ca din punct de vedere financiar are probleme.

Cum face Andreea Raicu bani. A petrecut 20 de ani in televiziune, insa Andreea Raicu, in varsta de 41 de ani, a reusit sa se reinventeze dupa tot acest timp in India, schimbandu-si complet stilul de viata.

Acum se preocupa sa-i ajute pe altii, insa contra-cost, evident. De un an de zile a reusit sa puna la punct un parteneriat cu producatorul Dragos Vilcu, fiind vorba despre o afacere care ii aduce profituri bune.

Cum face Andreea Raicu bani

Andreea Raicu, atac la Olivia Steer!

Mult timp Andreea a fost prezenta pe domeniul andreearaicu.ro, iar acum se concentreaza cu afacerea care ii ocupa tot timpul, insa o si implineste pe toate planurile.

Fosta prezentatoare de la Prima TV este acum autor, speaker motivational, life coach dar si promotor al unui stil de viata sanatos. In plus, are si certificariin tehnici de Mindfulness si meditatie si ofera sesiuni de counseling.

Insa chiar daca si-a schimbat modul de viata, a ramas cu o mica parte din trecut, fiindca si acum mai comercilizeaza produsele ei unicate, tricouri si hanorace cu mesaje inspirationale. Preturile acestora pornesc de la 85 de lei si ajung pana la 195 de lei. Inafara de acestea, de lae a mai puteti achizitiona lumanari parfumate si sticle personalizate.

Dar banii ii face cu adevarat din orele de consiliere si programele de meditatii. Ofera program de 28 de zile de emditatii ghidate, care se bazeaza pe experiente profesionale.

Acest program, Mind & Body Coaching, ofera sesiuni one-to-one dar si abonamente saptamanale de consiliere (via chat), iar o sedinta de 50 de minute costa 450 de lei.

De ce relatiile Andreei Raicu au esuat. Ce problema majora avea vedeta

Andreea Raicu a lasat sa se inteleaga ca a avut probleme cu tatal ei. Cand acesta nu a mai fost, ea l-a cautat pe barbat in iubitii ei. Este o gresala majora care a dus la despartire dupa despartire. Pentru a scapa de aceasta problema, de a isi gasi tatal in alti barbati, vedeta a apelat la ajutor de la specialisti.

„Când tata nu a mai fost, am proiectat acesta dorinţă şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare.

Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.

A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieţii care îmi arătau acel suport necondiţionat şi dragostea atât de uşor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni şi niciodată posibili iubiţi. A durat însă şi mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie” a spus aceasta pe blogul prsonal.

Publicat: 12 Jun. 2019, 11:01 News 3
Pe aceeași temă