Brenda din Beverly Hills, macinata de cancer. Cum arata la patru ani de la aflarea vestii crunte

Publicat: 05 Aug. 2019, 09:52 Vedete

Cancerul este o boala care nu alege si care, mai ales, nu tine cont de varsta. La doar 44 de ani, Shannen Doherty a fost lovita in plin de boala aceasta crunta. A aflat ca este victima cancerului mamar. Abia acum, la patru ani de la declansarea bolii, Shannen poate spune cu adevarat ca este vindecata.

Brenda din Beverly Hills, macinata de cancer. Shannen Doherty a devenit celebra datorita serialului-fenomen Beverly Hills 90210, iar rolul Brendei i-a marcat, cu siguranta, viata, deoarece de atunci actrita nu a mai avut un rol ata de memorabil si nici unul care sa-i aduca atat de multi fani.

Acum cativa ani, viata lui Shannen Doherty era cu adevarat idilica – rolurile din Beverly Hills 90210 si Charmed au facut din ea o actrita consacrata si respectata la Hollywood, iar in 2011 s-a casatorit pentru a treia oara.

Brenda din Beverly Hills, macinata de cancer

Brenda din Beverly Hills, macinata de cancer

 

In 2015 insa, viata lui Shannen Doherty s-a schimbat intr-o clipita atunci cand asupra ei a cazut implacabil verdictul medicilor – cancer mamar! In momentul acela, actrita a inceput o lupta contracronometru cu boala. Incercarile initiale de a combate cancerul prin intermediul terapiei hormonale nu au fost eficiente, cancerul agravandu-se. In 2016, Shannen a facut mastectomie la un san, urmata de chimioterapie si radioterapie.

Atunci a inceput cosmarul: ‘Radiatiile sunt istovitoare. Intra in tine si uneori abia mai poti sa tii ochii deschisi. Puteti vedea cat de obosita sunt, dar inca ma misc! Orice miscare este buna in timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci si pentru minte’. Cu toate acestea, actrita a avut puterea sa-si documenteze lupta pe conturile de socializare, pentru a-i incuraja pe cei aflati in aceeasi situatie.

Abia la un an de la terminarea radioterapiei Shannon a trecut prin operatia de reconstructie. ‘Acum sunt in remisie, dar inca nu am incheiat aceasta calatorie. Fiecdare cinci ani fara cancer reprezinta o noua piatra de hotar. Desi a fost atat de brutal, cancerul a fost un dar pentru mine. M-a facut sa ma deschis, m-a invatat lucruri despre mine si m-a schimbgat ca fiinta umana pentru totdeauna’, declara actrita acum un an conform DailyMail.

Publicat: 05 Aug. 2019, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă