A incercat sa se vindece de cancer cu dieta vegana. Ce s-a intamplat cu aceasta femei, dupa cateva zile

Publicat: 05 Jun. 2019, 16:50 Life

Femeia din Marea Britanie fusese diagnosticata cu cancer la san in 2016. A incercat sa se vindece cu o dieta despre care a citit pe internet, dar...

A incercat sa se vindece de cancer cu dieta vegana. Katie Britton-Jordan a aflat în iulie 2016 ca sufera de cancer mamar. In timp ce isi alapta fiica, aceasta a simtit un nodul la san. S-a dus de urgenta la medici unde a fost supusa la mai multe seturi de analize, informeaza news.com.au.

Acestia i-au recomandat o masectomie combinata cu chimioterapie si radioterapie. Era cea mai buna metoda de a lupta cu boala. Femeia a refuzat sfaturile propuse de medici si nu a inceput nici macar prima runda de tratament. In schimb, a incercat dieta vegana despre care citise pe internet.

A incercat sa se vindece de cancer cu dieta vegana

„Mă simt în formă și sunt capabilă să lucrez și să am grijă de fiica mea. Dieta mea, care include fructe și legume crude, a ajutat foarte mult. Dacă aș fi ales chimioterapia, acum aș fi fost la pat. Am prieteni care au făcut chimioterapie și au fost afectați pe viață. Este oribil. Îți otrăvești corpul. În opinia mea, sunt multe alte opțiuni care sunt mai bune decât otrăvirea propriului corp”, spunea femeia in urma cu 2 ani, cand tinea dieta vegana.

Din pacate, dieta nu a ajutat-o. Cancerul de san se afla deja in stadiul 2 si a continuat sa evolueze. Boala s-a extins si s-a metastazat in nodulii limfatici, în plămâni, ficat și oase. In plus, pe langa dieta, femeia lua suplimente de iod, alge brune, turmeric, capsule cu piper negru și folosea o cameră hiperbarică.

Femeia a murit pentru ca nu a s-a tratat

Din pacate, Katie Britton-Jordan a murit pentru ca nu si-a tratat cancerul la timp. Anuntul a fost facut de sotul femeii, pe pagina ei de Facebook. Cu toate ca putea sa fie salvata, femeia a preferat timp de 3 ani sa lupte cu boala asa cum credea ea, fara ca macar sa aiba studii medicale.

„Am aflat în 35 de ani de tratare a oamenilor care suferă de cancer că poți combina un stil de viață activ, dieta sănătoasă și tratamentele neconvenționale pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, pentru a reduce efectele negative ale chimioterapiei și radioterapiei. Însă tratamentele convenționale sunt foarte importante. Dacă nu acționezi la timp, șansele de a vindeca boala scad”, spune medicul Catherine Zollman.

Publicat: 05 Jun. 2019, 16:50 Life
Pe aceeași temă