Amalia Nastase a slabit 20 de kg! Cum arata acum fosta sotie a lui Ilie Nastase

Publicat: 05 Jun. 2019, 15:30 Vedete

Daca la finele lui 2018 ne soca pe toti cu silueta ei, acum fosta sotie a lui Ilie Nastase pare sa revina la normal. Tine o dieta si a topit 20 de kg.

Amalia Nastase a slabit 20 de kg pana in clipa de fata. Dar nu se opreste aici. Vedeta vrea sa mai dea jos, momentan, inca 10 kg. Amalia Nastase a slabit 12 kg in prima luna cu o dieta pentru metabolism. Vedeta sustine ca mai are de dat jos 20 de kg. Dar nu ar trebui sa se grabeasca daca nu cumva vrea ca trupul ei sa fie brazdat de vergeturi.

„Am ţinut o dietă cu un doctor italian. Mi-a făcut un stil de a mânca pe care nu-l aveam. Continui. Nu am terminat. Mai am cel puţin 10 kilograme de slăbit. Sunt foarte fericită… Şi foarte multe renunţă… Uite că există o şansă. Aveam 30 de kilograme în plus”, a declarat Amalia Năstase la Antena Stars.

Amalia Nastase a slabit 20 de kg

In urma cu cateva saptamani, vedeta a marturisit cum a decurs prima luna de dieta. E multumita ca are rezultate bune cu ea. Dieta i-a fost data de catre un medic italian care i-a facut un stil de viata mai sanatos.

„Mai am de slăbit. Nu vreau să-mi cumpăr haine deocamdată. Siluetă o să fie peste câteva luni, nu acum. Sunt în a 31-a zi de dietă. M-am disciplinat și mi-am dat seama că nu a murit nimeni mâncând mai puțin.

Iau suplimente multe, vitamine, dozate în funcție de greutate, de analizele făcute înainte. Mie, în timpul ăsta, nu mi-a fost foame sau poftă de ceva, să zic dacă nu mănânc asta, eu mor. Nu am simțit pofte, datorită suplimentelor pe care le au. Mâine se termină cura, o să-mi dea ceva de întreținere.

Amalia Nastase a slabit cu dieta oloproteica

Am slăbit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o ții ca să-ți pornești metabolismul. La prânz mănânc carne la grătar cu legume, pește de orice fel, fructe de mare. Pot să mănânc și ceafă de porc. 180 de grame – e foarte mult. Plus 200 de grame de salată.

Medicul zice că trebuie să mănânci tot. O masă pe zi și două shake-uri de proteine. Nu e ușor. Totul trebuie să devină un stil de viață. Eu miros tot ce mănâncă ceilalți! Așa îmi trece pofta”, a afirmat Amalia Năstase la Kanal D.

Dieta metabolica, meniu pe zile. Slabesti si 20 de kg in 13 zile. Suna bine, nu?

Publicat: 05 Jun. 2019, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă