Detalii nebănuite din căsnicia Amaliei Năstase: „A știut să ascundă elegant toată treaba”

Publicat: 13 nov. 2021, 14:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Detalii nebănuite despre Amalia Năstase (45 de ani) și actualul ei soț. Se pare că Răzvan Vasilescu o plăcea în secret chiar din vremea mariajului ei cu marele tenismen Ilie Năstase. 

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în urmă cu 11 ani, după 14 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fete. După divorț, Amalia a vorbit fără ocolișuri despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Detalii nebănuite despre Amalia Năstase și actualul ei soț

Practic, divorțul de Ilie Năstase a făcut-o să ia viața de la zero. „Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!».

La șapte ani de la divorțul de marele tenismen, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu mai tânărul ei asociat Răzvan Vasilescu, la Las Vegas.

Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.

Ce nu știu mulți este că, la început, Amalia și Răzvan și-ar fi ținut relația la secret timp de vreo doi ani.

A stiut sa ascunda elegant toata treaba. E simplu sa te ascunzi in spatele relatiilor de serviciu. Amalia si Razvan sunt tot timpul impreuna. Au sediul firmei chiar pe aceeasi strada unde locuiesc Amalia si Ilie, asa ca totul era sub nasul lui. Uneori, stateau in birou si pana dupa miezul noptii. In plus, mergeau impreuna pana si la casa de moda unde Amalia isi facea rochiile„, a declarat, la acea vreme, un apropiat al cuplului, pentru Click.

Publicat: 13 nov. 2021, 14:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă