În plină zi, Amalia Năstase a trăit o spaimă teribilă! Cu cine s-a trezit în curtea vilei sale

Publicat: 20 Oct. 2021, 07:00 Vedete

Amalia Năstase a trăit o spaimă teribilă chiar în plină zi! S-a trezit că pe la picioarele ei au început să mișune șobolanii!

Speriată de ”musafirii” nedoriți, Amalia Năstase s-a depărtat de ei și, oripilată, s-a apucat să fotografieze rozătoarele de dimensiuni considerabile care i-au invadat curtea.

Amalia Năstase a trăit o spaimă teribilă

Amalia Năstase locuiește într-o vilă din sectorul 1 al Capitalei, acolo unde șobolanii se pare că au început să invadeze curțile oamenilor.

E prima oară în viața mea când văd șobolani la mine în curte. Mulțumesc mult partidului ca mi-a dat șansa asta. Trăiam naibii fără să știu ce înseamnă să ai un suflet cald care te poate mușca de glezne când ieși în curte. Apă caldă și caldură, noroc că nu avem nevoie de la voi, că mi-ați fi amintit și de copilărie ca la jumătate din București”, a scris Amalia Năstase, postând pe Instagram imaginile incredibile cu rozătoarele.

Amalia Năstase s-a mutat în vila de lux din București pe 1 iunie 2017, alături de soțul ei și de cei trei copii.

Detalii neștiute despre Amalia Năstase

Practic, divorțul de Ilie Năstase a făcut-o să ia viața de la zero. „Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!».

La șapte ani de la divorțul de marele tenismen, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu mai tânărul ei asociat Răzvan Vasilescu, la Las Vegas.

Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.

Publicat: 20 Oct. 2021, 07:00 Vedete
Pe aceeași temă