Brigitte Sfat, executata silit de Fisc! Bruneta e datoare vanduta

Publicat: 05 iun. 2019, 14:33 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti proaste pentru frumoasa bruneta care a participat la Ferma. Absenta ei de la carma afacerilor pe care le-a avut a rezultat in datorii colosale.

Brigitte Sfat, executata silit de Fisc pentru o suma uriasa. Afacerea pe care o are cu locul de joaca din Bucuresti, „Mondo Kids Expert SRL”, apare pe lista datornicilor. Mai exact, numele ei apare la ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF.

Brigitte Sfat are probleme cu fiul ei. Relatia lor s-a racit in ultimele luni. Ce se intampla

Brigitte Sfat, executata silit de Fisc

Somatia/titlul executoriu este datat pe 2 februarie 2019. In acel moment, Brigitte Sfat se afla la Ferma unde filma de zor. In acea perioada era deja un ‘inamic’ printre ceilalti concurenti. In plus, iubitul ei, Cornel Oana, o parasise in decembrie 2018 si ii tocase, dupa spusele ei, 70.000 de euro.

Florin Pastrama a bagat-o la COLT pe Brigitte Sfat! Ce s-a intamplat intre cei doi

Brigitte Sfat a preluat firma pentru copii in anul 2014. Atunci i-a schimbat numele si activitatea. Din firma de curatare a cladirilor a transformat-o in organizare de evenimente pentru copii. In 2017, „Mondo Kids Expert SRL” a făcut un profit de 69.847 de lei. Apoi datoriile au ajuns la 1.435.492 lei, adică aproximativ 310.000 euro, fapt ce a atras atenţia Fiscului, informeaza wowbiz.ro.

Brigitte Sfat a facut cancer. Bruneta a marturisit ce a dus la aceasta boala

Publicat: 05 iun. 2019, 14:33 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă