Florin Pastrama a bagat-o la COLT pe Brigitte Sfat! Ce s-a intamplat intre cei doi

Publicat: 04 Jun. 2019, 20:29 News 3

Dupa ce a iesit din Ferma, bruneta si-a reluat viata. Aceasta a facut mai multe dezvaluiri despre ce s-a intamplat in munti, fara perdea.

Florin Pastrama a bagat-o la colt pe Brigitte Sfat! Asa s-au cunoscut cei doi. Dupa ce a fost eliminata din Ferma si s-a reintors in Capitala, Brigitte Sfat a oferit o serie de declaratii despre tot ce s-a intamplat in ultima jumatate de an. A vorbit despre relatia cu Cornel Oana, care a parasit-o in decembrie.

Dar a vorbit si despre actualul ei sot, Florin Pastrama, si cum s-au intalnit cei doi. La prima lor vedere, era de fata si Jorge care filma un blog. Bruneta sustine ca, in acel moment, Florin Pastrama a luat-o si a inghesuit-o intr-un colt. Brigitte Sfat sustine ca a fost deranjata de atitudinea lui.

Florin Pastrama a bagat-o la COLT pe Brigitte Sfat

„Departe de mine gândul să vin și să mă combin! Înainte să intrăm în fermă, am fost la un restaurant în Reșița – Jorge filma pentru blogul lui – iar Florin m-a înghesuit într-un colț și pe mine m-a deranjat foarte tare treaba asta. Ei făceau mișto de mine sau ceva. L-am și certat pe Florin, i-am spus: ”Te rog frumos să mă respecți, că nu ne cunoștem, nu avem absolut nimic în comun”.

La acel moment, eu nu mai eram împreună cu băiatul cu care fusesem câteva luni și cu care mă afișasem în presă, pentru că aflasem despre viața lui duplicitară, că mai trăia cu o femeie. Însă mama mea este foarte bolnavă, nu a putut să mă ajute ea cu copiii și nu avea cine să mă ajute nici cu business-urile mele. Eu îl pregătisem pe el, crezând că el este jumătatea mea, și l-am rugat, contra unei sume de bani, să rămână în continuare, să se ocupe de tot.

Brigitte Sfat, inselata de Cornel Oana

Nu am încredere în oameni și, mai ales în bărbați, pentru că de fiecare dată când am avut încredere, am fost trădată și înșelată, lucru care mi s-a întâmplat și în luna decembrie – cadoul meu de Moș Nicolae și de Crăciun a fost faptul că am aflat duplicitatea fostului meu iubit”, a marturisit Brigitte Sfat.

Dupa ce a terminat, cat de cat, cu viata ei amoroasa, bruneta a vorbit despre colegii din Ferma. Brigitte sustine ca ei faceau misto de ea, des, si se purtau urat cu unii dintre concurenti.

Brigitte Sfat, umilita la Ferma 2019

„Toți colegii mei au considerat că eu, Silviu Țolu și Florin Pastramă nu merităm să stăm alături de ei, pentru că noi avem tot ceea ce ne dorim afară și nu avem de ce să luptăm pentru marele premiu. Eu, din a șasea săptămână, mi-am dorit să plec acasă. Pentru mine, ferma a reprezentat cea mai grea și cea mai dureroasă experiență. Niciodată nu am fost umilită în așa hal cât am fost umilită în fermă zi de zi.

Am trăit printre dușmani. 80% dintre cei care se aflau aici m-au umilit, m-au călcat în picioare, m-au jignit și s-au purtat cu mine foarte urât. M-am simțit ca un câine lovit care, apărându-se, mușca. Așa m-am simțit. Am fost acuzată de lucruri pe care nu le-am făcut. Mi s-a spus că este nedrept ca o persoană care are atâtea binecuvântări materiale afară să stea în fermă și că nu merit să fiu în acel loc. Mi s-a spus lucrul acesta din două în două zile. Pentru mine a fost foarte greu, pentru că am văzut foarte multă răutate”, a mai adaugat bruneta.

Brigitte face „armata” cu Pastrama! Cum au fost surprinsi cei doi in mall. L-a umilit pe fata

Florin Pastrama, sprijin pentru Brigitte Sfat

„În acea perioadă în care m-au numit trădătoare, și-au bătut joc de mine, au zis că ar râde cu lacrimi dacă eu aș pleca acasă, unica persoană care a plâns și care a fost alături de mine a fost Florin. M-a susținut întru totul, când eram jos, la pământ. Așa mi-a câștigat sufletul. Nu m-a cucerit cu fizicul său sau pentru că este Florin Pastramă, dimpotrivă, pentru mine a fost o problemă la început că era Florin Pastramă…

Prietenele lui Brigitte nu-l plac deloc pe Pastrama chiar si dupa nunta! Declaratiile lor pline de insinuari il vor deranja maxim! VIDEO

N-aș fi crezut niciodată că o să ajung să am o relație cu cineva într-un reality show. Dar am avut nevoie de el și am avut nevoie de sufletul lui și am avut nevoie să iubesc ca să pot să zâmbesc, pentru că iubirea sparge orice zid și, mai ales atunci când ești căzut la pământ, ai nevoie de o rază de soare de care să te agăți, ca să poți să mergi mai departe. Acea rază de soare a fost atașarea mea față de el. Am putut să răzbesc prin iubire.

Imagini de la petrecerea de dupa cununie a lui Brigitte cu Pastrama! S-au cantat manele si s-au bagat bani de dedicatii in frapiera! VIDEO

Când vezi în jurul tău doar răutate, când vezi în jurul tău doar jigniri, când ești judecat și când nu ai absolut nicio mângâiere… mie mi s-a întâmplat că, pur și simplu, eram atât de singură, încât mă duceam să vorbesc cu iepurii. Iepurii erau ceva frumos, drăgălaș, care-mi umpleau sufletul de bucurie cât se putea în locul acela, care pentru mine a fost un loc malefic. Un loc plin de răutate

Poate oamenii au fost oameni buni, dar cu mine s-au purtat urât și au scos din mine ce-i mai rău. Erau momente ale zilei în care mă duceam și plângeam și vorbeam cu iepurii. Pentru că, pentru mine, iepurii erau ceva frumos”, a încheiat Brigitte Sfăt marturisirea, pentru protv.ro.

EXCLUSIV. Raluca Podea a devenit matusa in timp ce Pastrama se casatorea cu Brigitte! Fratele ei geaman e tata

Publicat: 04 Jun. 2019, 20:29 News 3
Pe aceeași temă