Ion Iliescu nu e externat desi trebuia sa iasa luni din spital. De ce medicii nu vor sa il lase sa plece acasa

Publicat: 04 Jun. 2019, 19:44 News 3

Vineri seara, fostul presedinte al Romaniei a ajuns la spital. Acesta avea o febra de care nu reusea sa scape. Asa ca a fost la medici, urgent.

Ion Iliescu nu e externat desi se afla in spital de vineri noapte. Fostul presedinte al Romaniei se afla internat in Spitalul Elias din Bucuresti. Acolo, medicii il trateaza pentru un guturai puternic pe care Ion Iliescu il are. Acesta urma sa fie externat luni.

Dar se pare ca medicii il vor mai tine, fara sa precizeze cat timp. Cu toate ca starea lui este favorabila, medicii prefera sa fie precauti si il tin sub observatie. Ion Iliescu are 89 de ani si 6 stenturi montate la inima.

„În cazul în care faci chiar și o simplă viroză respiratorie, se poate complica foarte mult funcția inimii și atunci acești pacienți care sunt sensibili și au o imunitate scăzută pot să facă anumite complicații”, a declarat medicul generalist N. Peneș, pentru Știrile Kanal D.

Decizie de ultima ora pentru Ion Iliescu. Ce au hotarat medicii

Ion Iliescu nu e externat desi trebuia sa iasa luni din spital

„Fostul preşedinte al României Ion Iliescu rămâne în continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală. Potrivit aceleiaşi surse, starea sa de sănătate evoluează favorabil, însă el se află în continuare sub supravegherea medicilor, nefiind încă externat.

Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost internat la Elias. Medicii au oferit primele vesti

Vineri seară, medicii anunţau că Ion Iliescu a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră. Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007″, informeaza mediafax.ro.

Pensii Ion Iliescu si Nina Iliescu. Cat primesc de la Stat, in fiecare luna

Publicat: 04 Jun. 2019, 19:44 News 3
Pe aceeași temă