Simina de la Puterea Dragostei a facut avort?! Tanara a ajuns de urgenta la spital

Publicat: 04 iun. 2019, 17:20 Autor: D. C. Vedete

Zilele acestea, una din concurentele de la show de matrimoniale din Turcia a ajuns la spital. Tanara sustine ca ar avea probleme renale destul de grave.

Simina de la Puterea Dragostei a facut avort?! In timp ce ea si iubitul ei, Alexandru Zanoaga, sustin ca are probleme renale, gurile rele sustin ca ar fi facut, de fapt, o intrerupere de sarcina. Andreea Mantea a fost informata ca tanara are probleme renale si ar avea nevoie de un transplant.

Pe grupul oficial de Facebook Puterea Dragostei, mai multe persoane sustin ca tanara ar fi fost insarcinata. Pentru ca nu a vrut sa tina copilul, ar fi mers la spital unde a facut intrerupere de sarcina. Tanara a ajuns la spital dupa ce a acuzat, in numarate randuri, stari de rau.

Castigatorul Puterea Dragostei a murit! Tanarul din Grecia s-a stins, chiar de ziua lui de nastere VIDEO

Simina de la Puterea Dragostei a facut avort?!

Simina a lipsit din cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Andreea Mantea l-a intrebat pe iubitul ei, Alexandru Zanoaga, unde e tanara. Acesta a oferit cateva detalii despre ea, dar nu a intrat mai mult in amanunte.

„Am vorbit la telefon și mi-a spus că are nevoie de un transplant”, a spus el, la Kanal D.

Raluca de la Puterea Dragostei, plina de bube pe fata! Nici machiajul nu o ajuta VIDEO

Andreea Mantea stie problemele Siminei

Andreea Mantea a intrerupt discutia si a spus ca Simina va oferi mai multe detalii. Chiar daca ea, ca prezentatoare, si echipa de producatori stiu ce s-a intamplat, nu isi pot permite sa vorbeasca ei in numele Siminei. Dupa filmarea editiei, Alex a mers la Simina, la spital.

„M-a întrebat doamna Andreea ce ai și i-am spus că ai probleme cu rinichii și i-am spus că ai nevoie de un transplant”, i-a spus el.

Hamude de la Puterea Dragostei, escorta? Fostul concurent ar fi facut si videochat

Publicat: 04 iun. 2019, 17:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă