Castigatorul Puterea Dragostei a murit! Tanarul din Grecia s-a stins, chiar de ziua lui de nastere VIDEO

Publicat: 02 iun. 2019, 10:36 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti proaste in cadrul echipei care produce formatul Puterea Dragostei in Grecia. Castigatorul lor a murit chiar in ziua in care implinea 28 de ani.

Castigatorul Puterea Dragostei a murit. Tanarul Panos Zarlas s-a stins din viata in urma unui accident de motor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ei. Echipa ajunsa la locul accidentului a acordat primul ajutor, iar apoi a constatat decesul. Castigatorul Puterea Dragostei implinea 28 de ani.

Accidentul nefericit a avut loc pe strada Syggrou din Atena, Grecia. Tanarul Panos Zarlas a pierdut controlul motocicletei pe care se afla. Impactul cu solul a fost devastator. Din pacate, castigatorul Puterea Dragostei nu purta casca de protectie, informeaza greekcitytimes.com.

Castigatorul Puterea Dragostei a murit


Imaginile cu accidentul socant au fost inregistrate de camerele de supraveghere de pe strada. Acestea au fost publicate in mediul online dupa moartea lui Panos Zarlas. Nu se stie exact cauza accidentului. Politia din Grecia a deschis o ancheta pentru a afla mai multe detalii.

Hamude de la Puterea Dragostei, escorta? Fostul concurent ar fi facut si videochat

Trupul tanarului a fost dus la morga. Acolo i se va efectua necropsia si medicii vor afla daca tanarul era sub influenta unor substante care l-ar fi putut face sa piarda controlul motorului. Tanarul a murit chiar in ziua in care implinea 28 de ani! Ce pacat…

Raluca de la Puterea Dragostei, plina de bube pe fata! Nici machiajul nu o ajuta VIDEO

Publicat: 02 iun. 2019, 10:36 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă