Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru Alexandru Papadopol: „Sper sa vada si el…”

Publicat: 01 Jun. 2019, 17:14 Vedete

De cand s-a aflat ca cei doi actori au probleme in mariaj si este posibil sa divorteze, fanii lor sunt tristi. Prietenii lor incearca sa ii impace.

Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru sotul ei, pe Instagram. De cand s-a aflat de problemele celor doi, fanii i-au asaltat, pe rand, cu mesaje. Cum era si normal, toti vor ca cei doi sa se impace si sa isi reia mariajul, asa cum erau la inceputul relatiei.

Ioana Ginghina citeste toate mesajele pe care le primeste, indiferent ca sunt de la fani. Aceasta a primit un comentariu pe Instagram pe care l-a aprobat si la care a si replicat. In ultimele discutii, actrita a lasat de inteles ca Alexandru Papadopol nu mai vrea sa fie casatorit cu ea.

Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru Alexandru Papadopol
Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru Alexandru Papadopol Sper sa vada si el…

„Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul”, a scris vedeta pe Instagram.

„Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!”, a scris un fan pe profilul Ioanei.

Vedeta a apreciat comentariul și a dat un răspuns imediat. „Bine zis, sper să citească și el”.

Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea! Cum s-a fotografiat, arata mai bine ca oricand

Se pare ca Alexandru Papadopol este cel care vrea sa divorteze de Ioana Ginghina, dupa 12 ani de mariaj. Cei doi au impreuna o fetita si, momentan, nu se cunosc cauzele care au dus la ruptura dintre cei doi.

”Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina a gresit fata de Alexandru Papadopol! Actrita a recunoscut ce a facut

Publicat: 01 Jun. 2019, 17:14 Vedete
Pe aceeași temă