Fotbalistul Jose Antonio Reyes a murit. Si-a pierdut viata intr-un oribil accident auto

Publicat: 01 Jun. 2019, 14:54 Vedete

Vesti triste in lumea fotbalului dupa ce unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din Spania a murit. Acesta a fost implicat intr-un accident auto.

Fotbalistul Jose Antonio Reyes a murit. Si-a pierdut viata intr-un oribil accident auto. Fostul mijlocas de la Arsenal a fost implicat intr-o ‘coliziune in trafic’, informeaza fostul Sevilla, fostul club la care acesta a activat.

Clubul a fost cel care a publicat informatia mortii jucatorului de fotbal Jose Antonio Reyes, pe Twitter. „Nu puteam sa confirmam vesti mai proaste. Iubitul jucator de la Sevilla, Jose Antonio Reyes, a murit intr-o coliziune in trafic. Sa te odihnesti in pace!”, a scris clubul sportiv.

Fotbalistul Jose Antonio Reyes a murit

Fanii si jucatorii care au fost colegi cu Jose, in varsta de 35 de ani, sunt devastati. Familia este in stare de soc si nu poate crede ca viata lui s-a dus, in cateva minute. Jose Antonio Reyes a jucat 3 ani la Arsenal, club londonez cu care a semnat in 2004.

Apoi, dupa ce a plecat de la acest club, a mai activat pentru Real Madrid, Athletico Madrid si Espanyol. A fost convocat la nationala Spaniei de 21 de ori si era un jucator extrem de apreciat. José Antonio Reyes era căsătorit şi avea doi copii.  Dumnezeu sa il ierte!

Sursa: ladbible.com

Publicat: 01 Jun. 2019, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă