Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea! Cum s-a fotografiat, arata mai bine ca oricand

Publicat: 31 May. 2019, 10:22 News 3

Nu mai este un secret ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai formeaza un cuplu, acestia fiind separati de patru luni.

Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea! Ioana si Alexandru s-au separat dupa mai bine de 12 ani de relatie, din care a rezultat si o superbitate de fetita, de care amandoi sunt tare mandri.

In decursul zilei de ieri, Ioana a mers impreuna cu fiica sa intr-un centru de relaxare din Otopeni, pentru a inota si a se relaxa cat mai mult.

Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea

Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea

„Relaxareeee… 💋🍹🏊‍♀️ @ruxandrapapadopol #ruxivibes #lovetohavefun #momlife #goodvibes (…) Putina distractie, departe de Bucureștiul muuult prea aglomerat! 💋❤️😊 #lovetohavefun #momlife #goodvibes #gogogirl” a scris Ioana alaturi de cele doua poze publicate.

Fanii n-au putut sa nu observe cat de bine are Ioana si starea de spirit pe care o emana, aceasta fiind extrem de relaxata si lipsita de griji in timp ce se distreaza cu fiica sa.

Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea

Dovada ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai formeaza un cuplu

Conform libertatea.ro, cei doi nu mai locuiesc impreuna de 4 luni. Actorul ar fi plecat de acasa. In prezdent, Ioana Ginghina a ramas sa locuiasca in casa lor. Tot ea are grija de fiica cuplului.

In plus, pe pagina de Facebook a Ioanei Ghinghina nu mai apare statului ”Casatorita”. Pe pagina actritie nu mai apar detalii legate de statutul ei marital, deloc. Dar se pare ca Alexandru Papadopol nu si-a schimbat statutul. In continuare, acesta are pe Facebook trecut ca este casatorit cu Ioana Ginghina.

Ioana Ginghina a gresit fata de Alexandru Papadopol! Actrita a recunoscut ce a facut

Ioana Ginghina vorbeste despre viata de mamica. Cum i-a schimbat Ruxi viata

Publicat: 31 May. 2019, 10:22 News 3
Pe aceeași temă