Ioana Ginghina vorbeste despre viata de mamica. Cum i-a schimbat Ruxi viata

Publicat: 26 May. 2019, 16:56 Vedete

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au o fetita superba pe nume Ruxi, care le-a schimbat complet viata.

Ioana Ginghina vorbeste despre viata de mamica. In urma cu cateva zile, a explodat bomba in showbiz dupa ce s-a aflat ca Ioana si Alexandru nu mai formeaza un cuplu de patru luni.

Cei doi s-au separat dupa 12 ani de casnicie, iar la mijloc este prinsa fetita lor, Ruxi, care acum trebuei sa-si imparta timpul cu mama si tata.

Ioana Ginghina vorbeste despre viata de mamica

Ioana Ginghina vorbeste despre viata de mamica

Ioana s-a decis sa vorbeasca despre viata de mamica pe blogul ei, dezvaluind cum Ruxi i-a influentat viata si cum s-a descurcat pana acum.  Alexandru Papadopol a rupt tacerea dupa despartirea de Ioana Ginghina

„Exista multă tensiune și presiune atunci când esti părinte. Este o mare responsabilitate si muuultă muncă, însă ce mă întreb de foarte multe ori este, sunt oare destul de distractivă în relația cu Ruxandra?

Nu aș vrea să fiu o mamă tensionată, axată doar pe a produce necesarul de bani pentru o viață decentă si concentrată pe învățătură. Se spune ca noi, părinții, suntem oglinda copiilor și că sunt mari șanse ca să ne copieze și la maturitate, deci chiar mi-as dori să-i arăt Ruxandrei un adult cu simțul umorului, relaxat și dornic de distracție.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu, când vine vorba de muzică, se activează alter-ego-ul meu de anii ’90 si deodată mă transform. De câte ori auzim la radio un cântec anii ’90, încep să-i povestesc Ruxandrei ce „sufletul petrecerii” am fost.

Până la urmă Ruxi trebuie să știe acea parte din mine, acea rebelă care dansa în toate felurile prin discoteci, de se făcea cerc în jurul meu și nimic nu mai conta, decât să dansez până la epuizare.

Așa că într-o zi mi-am zis că este acea zi când trebuie să dau muzica la maxim si să-i arat Ruxandrei tânăra din mine” a scris Ioana Ginghina, potrivit Libertatea.

Ioana Ginghina, tradata de Alexandru Papadopol

Publicat: 26 May. 2019, 16:56 Vedete
Pe aceeași temă