Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost internat la Elias. Medicii au oferit primele vesti

Publicat: 01 Jun. 2019, 14:18 News 3

Fostul presedinte al Romaniei (intre anii 1992-1996 și 2000-2004) a ajuns de urgenta la spital zilele trecute. Acesta se simtea din ce in ce mai rau.

Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost internat de urgenta la Elias? Medicii de la spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală au oferit primele declaratii. Acestia sustin ca starea de sanatate a lui Ion Iliescu este buna si evolueaza favorabil.

„Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu evoluează favorabil. Investigaţiile şi tratamentul vor fi continuate în condiţii de internare”, au transmis reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Elias prin intermediul unui comunicat de presă remis sâmbătă MEDIAFAX.

Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost internat la Elias

Fostul presedinte al Romaniei a fost internat la Spitalul Elias pentru un set de analize. Acesta avea febra destul de mare de care nu reusea sa scape. La inceputul lunii aprilie, Ion Iliescu a fost operat. Suferea de ericardită lichidiană – tamponadă cardiaca si a fost operat la spitalul C.C. Iliescu din Capitală.

In varsta de 89 de ani, acesta are mai multe probleme de sanatate. A fost operat la inima, in 2007, unde medicii din Paris i-au montat cateva stenturi. Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost operat de urgenta la inima

Pensii Ion Iliescu si Nina Iliescu. Cat primesc de la Stat, in fiecare luna :O

Publicat: 01 Jun. 2019, 14:18 News 3
Pe aceeași temă