Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost operat de urgenta la inima

Publicat: 02 Apr. 2019, 10:24 Vedete

Ieri, 1 aprilie 2019, romanii au aflat ca fostul presedinte al Romaniei a ajuns de urgenta la spital. Initial, toti au crezut ca e o farsa.

Dar a fost pe bune. Fostul presedinte a fost operat de urgenta in cadrul serii de 1 aprilie 2019. Acum s-a aflat cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost operat de urgenta la inima. Interventia medicilor de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București a fost un succes.

Ion Iliescu a fost internat de urgenta si operat pe 1 aprilie 2019. Fostul presedinte al Romaniei se simte bine. Medicii i-au extras lichidul pericardic de la inima, iar intervenția s-a terminat cu bine, informeaza antena3.ro.

Cum se simte Ion Iliescu dupa ce a fost operat

Ion Iliescu si-a petrecut noaptea in spital. Acesta ramane internat si medicii il supravegheaza atent. Este internat la secția de Anestezie Terapie Intensivă. Diagnosticul medicilor a fost pericardită hemoragică. Este vorba despre o inflamare a pericardului.

Conform  România TV, fostul președinte este în stare stabilă. Mâine va fi transferat de la Terapie Intensivă la secția de Cardiologie. Dacă starea sa de sănătate rămâne una stabilă, va fi externat la finalul săptămânii.

Ion Iliescu, operat pe inima

In urmă cu 12 ani, Ion Iliescu a suferit o intervenție la artera coronariană. A fost operat în Paris si i s-a adăugat un al șaselea stent pentru o mai bună circulație a sângelui. Interviu fenomen cu sotia lui Ion Iliescu, Nina! Primele declaratii ale femeii din 1989 incoace. Reactia ei cand a fost intrebata ce pensie lunara incaseaza

  • “Nu a fost vorba despre o operație. Nu a presupus deschidere sau spitalizare. A fost pur și simplu o coronografie. Totul a durat 20 de minute”, a declarat atunci Ion Iliescu, citat de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.
Publicat: 02 Apr. 2019, 10:24 Vedete
Pe aceeași temă