Victor Slav, concediat! Cum a primit vedeta socanta veste

Publicat: 01 Apr. 2019, 19:05 Vedete

Victor Slav primeste lovitura dupa lovitura. Se pare ca ghinioanele il urmaresc constant.

Indragitul prezentator de la Kanal D a primit lovitura de gratie. Oamenii n-o sa-l mai poata vedea la postul TV mentionat fiindca a fost concediat.

Victor Slav a povestit cum s-a intamplat totul si felul in care s-a simtit cand i s-a dat socanta veste. Se pare insa ca totul a fost doar o gluma pusa bine la punct de 1 aprilie, iar Victor nu s-a prins nicio secunda ca i se face o farsa.

Victor Slav, concediat

Victor Slav, concediat

Acesta chiar a rasuflat usurat cand i s-a mentioant ca totul a fost doar o gluma din partea conducerii si a colegilor, fiindca pentru cateva momente s-a panicat serios.

„În ziua aceea, când am ajuns la serviciu, colegii mei, în frunte cu șeful nostru, m-au informat că nu voi mai lucra acolo, începând cu următoarea zi. Bine nu mi-a picat, ba mai mult, am și filmat următoarea ediție Meteo, că nu prezentam live.

La sfârșitul zilei, mi s-a spus că a fost doar o păcăleală și nu vreți să știți ce piatră mi s-a luat de pe suflet” a spus Victor Slav, potrivit Capital.

Victor Slav va putea fi urmarit pe postul Kanal D incepand cu 9 aprilie, in fiecare marti, prezentand o emisiune alaturi de Giani Kirita si Catalin Cazacu.

Publicat: 01 Apr. 2019, 19:05 Vedete
Pe aceeași temă