Cel mai bine platit fotbalist din lume e Lionel Messi. Cat incaseaza

Publicat: 01 Apr. 2019, 17:38 Vedete
Cel mai bine platit fotbalist din lume e Lionel Messi. Cat incaseaza

Calculele realizate de francezi sunt pentru sezonul în curs, 2018/2019, și au fost luate în considerare salariile, primele și alte contracte de sponsorizare.

Cel mai bine platit fotbalist din lume e Lionel Messi. Publicația France Football a întocmit, la începutul lunii aprilie, topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume. Lider la acest capitol este Lionel Messi, atacantul argentinian al Barcelonei, care îl ține la o distanță considerabilă pe rivalul Cristiano Ronaldo.

Cel mai bine platit fotbalist din lume

Calculele realizate de francezi sunt pentru sezonul în curs, 2018/2019, și au fost luate în considerare salariile, primele și alte contracte de sponsorizare ale jucătorilor.

Cel mai bine platit fotbalist din lume e Lionel Messi. Cat incaseaza
Cel mai bine platit fotbalist din lume e Lionel Messi. Cat incaseaza

1. Lionel Messi (Barcelona)- 130 de milioane de euro

Vedeta Barcelonei încasează 7 milioane de euro salariu lunar, iar restul veniturilor sunt reprezentate de prime sau sponsorizări. Messi este lider în clasamentul pentru Gheata de Aur în acest sezon, cu 30 de goluri, luptând în continuare pe trei fonturi alături de FC Barcelona – campionat, Cupă și Liga Campionilor. Cum arata sotia lui Messi la plaja! El e nr 1 in fotbal, ea a fost cea mai sexy de pe nisip, fara ca macar sa se dezbrace!

2. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 113 milioane de euro

Deținătorul Balonului de Aur a făcut pasul la Juventus la începutul acestui sezon, de la Real Madrid, câștigând cu zece milioane de euro mai mult în Italia. Portughezul a înscris 19 goluri pentru Juve în Serie A, iar cea mai recentă performanță este realizată de hattrick-ul contra lui Atletico Madrid, prin care și-a dus echipa în sferturile Ligii Campionilor.

3. Neymar (PSG) – 91,5 milioane de euro

Brazilianul deține recordul pentru cel mai scump transfer din istorie (222 milioane de euro, de la Barcelona, la PSG), iar în topul veniturilor este sub cei doi grei ai fotbalului modern. Neymar are 20 de goluri în toate competițiile în acest sezon, dar este măcinat de probleme medicale din luna ianuarie.

4. Antoine Griezmann (Atletico Madrid) – 44 milioane de euro

Campionul mondial cu Franța a semnat un nou contract cu Atletico vara trecută, ceea ce a reprezentat o creștere salarială semnificativă. Cele 18 goluri și nouă pase decisive din acest sezon l-au adus din nou în atenția Barcelonei, care și l-ar dori din stagiunea următoare.

5. Gareth Bale (Real Madrid) – 40,2 milioane de euro

Deși nu traversează o formă foarte bună, galezul este cel mai bine plătit jucător din tabăra lui Real Madrid. Bale a înscris de 14 ori în acest sezon, iar conducerea campioanei Europei a recunoscut că este tentată să renunțe la Bale din vară.

Publicat: 01 Apr. 2019, 17:38 Vedete
Pe aceeași temă