Cum cureti caserolele de plastic. Devin ca noi cu aceasta metoda! Ingredientul cheie e total neasteptat VIDEO

Publicat: 01 Apr. 2019, 15:41 Retete & Diete

Nu e tocmai cea mai placuta activitate din lume cand trebuie sa curatam caserolele de plastic. De multe ori, aceste recipiente ajung de nerecunoscut.

Gospodinele stiu ca atunci cand au de curatat caserolele de plastic, o asemenea misiune e una aproape imposibila. Totusi, data viitoare cand te pregatesti sa le arunci pe cele despre care crezi ca nu merita efortul, pentru ca nu vor mai fi in veci curate, gandeste-te de doua ori. Iti aratam cum cureti caserolele de plastic foarte repede si ieftin.

Metoda pe care ti-o prezentam astazi functioneaza foarte bine si e apreciata de femeile din intreaga lume. Pentru ca nu vin la pachet cu instructiuni ceva mai detaliata de curatare, caserolele de plastic ajung sa fie imbibate cu grasime. Oricat de mult detergent de vase vei folosi, nu vor mai arata niciodata la fel la ca la inceput.

Fals! Caserolele de plastic pot sa primeasca o noua viata, daca vreti sa ii spuneti asa, atunci cand sunt curatate intr-un mod specific. Mai exact, sunt necesare cateva ingrediente cheie, pe care le avem la dispozitie in bucatarie, fiecare dintre noi.

Cum cureti caserolele de plastic

Caserolele de plastic devin noi-noute daca le cureti folosind aceasta metoda

Pe langa clasicul detergent de spalare a vaselor, mai adauga in recipientul de plastic pe care vrei sa il faci luna si cateva lingurite de zahar, alaturi de cateva cuburi de gheata si apa. Acest truc te va scapa de petele de grasime de pe caserole si in general de munca inutila. Cum scapi de mirosul de tigara din casa, simplu si ieftin

Puteti agita de cateva ori caserola dupa ce ii puneti un capac sau sa o lasati ca atare, pentru ca metoda sa actioneze. Sunt suficiente cateva minute, dupa care o puteti spala normal, sub un jet de apa calduta. Acest truc a devenit viral printr-un filmulet pe Instagram, datorita faptului ca poate sa actioneze foarte eficient.

Recipientele din plastic sunt ceva mai greu de curatat fata de cele ceramice, care raman curate cand sunt spalate normal. De aceea, puteti pune in practica tehnica pe care v-am descris-o fara prea mare efort. Trebuie doar sa aveti rabdare pana cand actioneaza in profunzime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blossom (@blossom) on

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 01 Apr. 2019, 15:41 Retete & Diete
Pe aceeași temă