Cum scapi de mirosul de tigara din casa, simplu si ieftin! Ingredientele sunt chiar in bucataria ta, trebuie doar sa le folosesti!

Publicat: 18 apr. 2018, 23:00 Autor: madalina m. News 2

Mirosul neplacut de tigara poate fi simtit pentru mult timp in orice locuinta.

Totusi, pentru a scapa rapid si ieftin de mirosul de tigara, sunt necesare doar cateva ingrediente care se regasesc on orice bucatorie. In plus, rezultatul e unul de lunga durata, iar in masina sau in casa va exista iarasi o aroma fresh.

In plus, cel mai mare beneficiu e ca ingredientele pentru a putea scapa de mirosul neplacut pe care il lasa tigara se regasesc in fiecare bucatarie. Asa ca nu va mai trebui sa faci drumuri in plus ca sa achizitionezi produse scumpe de curatenie.

Iata cum poti scapa de mirosul de tigara din casa

Poti scapa definitiv de mirosul de tigara folosind ingrediente simple, care pot fi gasite in fiecare bucatarie. Mai mult, fumul de tigara lasa anumite „urme”, iar in timp acestea raman in mobilier sau chiar pateaza peretii.

Un astfel de mediu e nepotrivit in special pentru copii, dar si pentru persoanele care sufera de anumite alergii, pentru ca in timp pot ajunge sa dezvolte cazuri de astm. Unul dintre ingredientele cu care poti alunga fumul statut de tigara e bicarbonatul de sodiu. E suficient sa imprastii pudra peste covoare sau piesele de mobilier si sa o lasi asa peste noapte, pentru ca vor fi absorbite absolut toate mirosurile neplacute, nu doar cel de tigara. A doua zi poti strange cu usurinta bicarbonatul de sodiu folosind aspiratorul.

Mirosul de tigara dispare si cu ajutorul amoniacului. Trebuie doar sa amesteci acest ingredient cu putina apa, dupa care sa stergi peretii si tavanul camerelor. Cateodata uitam ca mirosurile neplacute raman impregnate in special la nivelul acestora. Mai mult, poti lasa putin amoniac intr-un castron alaturi de apa si va avea un efect incredibil cand vine vorba de mirosurile neplacute.

Iata cum poti scapa de mirosul de tigara din casa

Un alt ingredient ieftin cu care poti reusi sa scapi definitiv de mirosul greoi de tigara e otetul. Desi nu are cea mai placuta aroma, otetul e de un real ajutor impotriva aromei de tigara ce ramane in haine, masina sau locuinta. E suficient sa iti pulverizezi hainele cu putin otet.

Merele pot actiona ca un odorizant natural si te scapa de mirosurile greoaie. Trebuie doar sa tai un mar in jumatate si sa il lasi asa cateva ore in orice loc din casa simti ca persista o aroma puternica. Un alt truc care te scapa de mirosurile nedorite e sa schimbi ocazional filtrul din aparatul de aer conditionat.

Si carbunii te ajuta sa elimini mirosul de tigara din casa. Poti umple cateva recipiente cu carbuni si le poti lasa in fiecare camera pentru a te asigura ca scapi de tot de toate aromele neplacute. La fel, si o lamaie taiata in jumatate va avea acelasi efect.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 18 apr. 2018, 23:00 Autor: madalina m. News 2
Pe aceeași temă