Femeia si-a pierdut inelul cu diamante in toaleta, dar a regasit bijuteria dupa un deceniu! Cum a fost posibil asa ceva!

Publicat: 14 Dec. 2018, 16:51 Life

Paula Stanton si-a pierdut inelul cu diamante si nu mai spera sa vada vreodata bijuteria.

Femeia a inteles ca nu mai poate face nimic cat sa isi recupereze podoaba favorita. Pentru ca si-a pierdut inelul cu diamante in vasul de toaleta, ba mai mult decat atat, a tras si apa, se gandea ca nu va mai vedea niciodata bijuteria.

Destinul a facut insa in asa fel incat inelul cu diamante sa ajunga iarasi la femeie, desi acesteia nu i-a venit sa creada un asemenea lucru! Paula Stanton a fost cea care a facut publica povestea sa, spre socul tuturor, inclusiv al sotului sau.

Femeia si-a pierdut inelul cu diamante in toaleta

Femeia are varsta de 60 de ani si locuieste in Somers Point, din statul american New Jersey. Ea si-a regasit inelul mult iubit cu diamante cand nu mai spera absolut deloc la acest lucru! Aceasta pierduse bijuteria in canalizare si de la disparitia inelului trecusera 9 ani.

Pentru ca era o bijuterie cu totul speciala, pe care sotul ei i-o daruise cand implineau 20 de ani de casnicie, femeia din Statele Unite a suferit foarte mult. „Am plans foarte mult cand am pierdut inelul! Eram convinsa ca e ratacit pentru totdeauna!”, a marturisit Paula.

Cand sotul a vazut ca niciun instalator nu da de inelul pierdut, i-a comandat femeii o verigheta cu diamante similara. Insa, ei i-a ramas gandul tot la faptul ca si-a pierdut inelul cu diamante intr-un mod asa de rusinos. Femeia isi aminteste ca facuse curatenie in baie, dar abia dupa ce a tras apa si-a dat seama ca bijuteria ii lipsea de pe deget.

Femeia si-a pierdut inelul cu diamante in toaleta

Cu doi ani in urma, femeia si-a povestit intamplarea unui prieten de familie, pe nume Ted Gogol. Barbatul era seful departamentului de lucrari publice din cadrul primariei. Sotii Stanton au gasit recent un bilet in usa, in care erau anuntati de barbat ca inelul a fost gasit.

S-ar parea ca in timpul unor reparatii, Ted si-a amintit de povestea femeii atunci cand a zarit un mic obiect care lucea in apa plina de mal. „Nu mi-a venit sa cred cand am vazut inelul”, a marturisit Paula Stanton, adaugand ca la mijloc e vorba de un miracol de Craciun!

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 14 Dec. 2018, 16:51 Life
Pe aceeași temă