Oana Zavoranu se intelege bine cu socrul ei. Ce spune despre tatal lui Alex

Publicat: 01 apr. 2019, 15:15 Autor: D. C. Vedete

Vedeta are o casnicie fericita cu sotul ei, Alex Ashraf. Cei doi se ocupa impreuna de averea vedetei pe care au sporit-o cu doua noi afaceri profitabile.

Intr-un interviu recent, Oana Zavoranu a marturisit ca se intelege bine cu socrul ei si a dezvaluit motivul pentru care si-a deschis clinica in Bucuresti. Bruneta nu are soacra deoarece mama lui Alex Ashraf a murit de cancer, la 47 de ani. Vedeta a vorbit deschis despre familia sotului ei dupa ce un fan a avut o curiozitate.

Oana Zavoranu a fost intrebata de un fan cum se intelege cu parintii lui Alex. Bruneta i-a marturisit ca, asemeni ei, Alex si-a pierdut mama. Femeia avea 47 de ani in momentul mortii si suferea de cancer. Alex a ramas cu tatal lui care o iubeste pe Oana ca pe o fiica. Femeia a murit in urma cu doi ani.

Oana Zavoranu se intelege bine cu socrul ei

  • „Cum te înţelegi cu părinţii lui Alex. Sunt mândri că au o noră ca tine?”, a întrebat un fan.
  • „Mama lui Alex a murit, dar era cea mai bună soacră posibilă, o femeie minunată. Acum suntem zilnic cu tatăl lui Alex, care mă iubeşte ca pe fata pe care nu a avut-o. Este foarte mândru de mine şi îl iubesc tare mult”, a răspuns Oana Zăvoranu.

De ce a deschis Oana Zavoranu clinica medicala

Publicat: 01 apr. 2019, 15:15 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă