Mary, umilita de Adrian de la Puterea Dragostei. Ce i-a zis ea, cand a vazut gluma lui rasuflata VIDEO

Publicat: 01 apr. 2019, 14:57 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Concurentii din casa dragostei, din Turcia, nu stiu ce sa faca pentru a iesi in evidenta. Dornici de popularitate, unii din ei apeleaza la glume rasuflate.

Mary a fost umilita de Adrian de la Puterea Dragostei. Tanarul s-a gandit ca ar fi amuzant sa ii toarne ketchup in cap. Farsa proasta a avut loc in timp ce Mary discuta in contradictoriu cu Hamude. Adrian a venit incet, in spatele ei, apoi i-a turnat toata sticla de ketchup pe par. Hamude de la Puterea Dragostei in imagini rare! Asa arata concurentul show-ului cu mai bine de 10 ani in urma!

Tanara a simtit cu greu ce i-a facut Adrian de la Puterea Dragostei. Mary s-a enervat si a incercat sa il loveasca pe Adrian. Din pacate, nu a reusit. S-a enervat si apoi a parasit incaperea in care se aflau toti. In urma ei, usa trantita de Mary s-a spart. Plusica de la Puterea Dragostei a raspuns sincer cand a fost intrebata cum ii place sa faca amor

Mary, umilita de Adrian de la Puterea Dragostei VIDEO

  • „Adrian, in momentul in care a facut aceasta farsa, sunt 100% sigura ca cineva i-a sugerat sa faca aceasta gluma. Nu a venit din partea lui, pentru ca el nu cred ca avea nicio treaba cu Mary. Consider ca a fost si mana lui Hamude la mijloc”, a fost de parere Raluca, citata de kanald.ro. 

In urma ei, tanara a lasat o ploaie de injuraturi la adresa lui Adrian. Hamude a ras pe infundat la masa, in timp ce restul au incercat sa o consoleze pe Mary. Tanara s-a dus plangand in camera ei unde s-a curatat. Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat! Imagini cu ea, din timpul live-urilor erotice FOTO

Publicat: 01 apr. 2019, 14:57 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă