Hamude de la Puterea Dragostei in imagini rare! Asa arata concurentul show-ului cu mai bine de 10 ani in urma! :O

Publicat: 29 mart. 2019, 20:11 Autor: madalina m. Vedete

Concurentul din emisiunea Andreei Mantea nu este un strain televiziunilor. El a mai participat si in trecut in anumite show-uri.

Considerat unul dintre cei mai controversati concurenti, Hamude de la Puterea Dragostei a aparut in cateva imagini cu adevarat de colectie. Acesta are o istorie in televiziune si acum fanii sai pot vedea cum arata barbatul, in trecut.

Mai exact, este vorba despre cateva poze rare cu Hamude de la Puterea Dragostei. Imaginile au fost realizate cu 12 ani in urma. Pana acum a fost apreciat de catre multi, insa exista si cei care ii critica actiunile din cadrul emisiunii tv. De aceea, tanarul este considerat unul dintre cele mai controversate aparitii. Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat!

Hamude de la Puterea Dragostei facea striptease la 18 ani!

Cu mai bine de un deceniu in urma, Hamude se simtea la fel de bine in fata camerelor de luat vederi. In imaginile rare se poate vedea ca el a renuntat sa poarte un top si isi arata trupul lucrat la sala, noteaza cei de la kanald.ro.

Hamude de la Puterea Dragostei in imagini rare

Exoticul Hamude este foarte in largul sau in fara camerelor. Cu mult mai tanar fata de prezent, el a povestit ce crede despre relatiile cu fetele. Mai mult, abia implinise varsta majoratului cand isi facea prima aparitie televizata. Nu multi dintre fanii sai stiu acest lucru, despre trecutul concurentului.

Hamude de la Puterea Dragostei avea varsta de 18 ani cand a aparut la tv. Parea si pe atunci, in anul 2007, lipsit de inhibitii si sigur pe propria persoana. Fusese chiar remarcat pentru curajul de care a dat dovada, cand flirta cu telespectatoarele.

Totodata, concurentul a ramas chiar in costum de baie, pentru ca purta doar un slip de culoare neagra. Pe atunci, el a participat la o emisiune in care facea striptease in fata camerelor de inregistrari. A fost filmat cand isi dadea jos ultimele articole de imbracaminte, spre bucuria doamnelor si domnisoarelor din fata televizorului.

Publicat: 29 mart. 2019, 20:11 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă