Puterea Dragostei. Roxana si Alexandros, sarut pasional in Camera Rosie! De ce nu pot forma un cuplu VIDEO

Publicat: 26 mart. 2019, 15:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Roxana a ajuns in Gala Puterea Dragostei Grecia unde a vorbit despre relatia ei cu grecul Alexandros. Cu toate ca are sentimente puternice, nu il iubeste.

Puterea Dragostei. Roxana si Alexandros, sarut pasional in Camera Rosie! Dupa e a avut o relatie de 3 luni cu Andy, Roxana s-a despartit de el. De vina ar fi crizele de gelozie dese dintre cei doi. In plus, la un moment dat, Alexandros a fost adus in casa Puterea Dragostei.

Acolo s-a sarutat cu Roxana, in Camera Rosie. Incidentul a ajuns si la urechile lui Andy care a decis sa se desparta de tanara. Cu toate ca se specula ca Alexandros e indragostit lulea de Roxana, el are o iubita. Si se pare ca nu vrea sa renunte la ea pentru Roxana.

Puterea Dragostei. Roxana si Alexandros, sarut pasional


Andy a rugat-o pe tanara sa nu il mai caute deloc si Roxana a cam ramas cu buza umflata. Tanara a fost invitata in cadrul emisiunii Gala Puterea Dragostei Grecia unde a dat explicatii.

Aceasta sustine ca nu il iubeste si nu e indragostita de Alexandros, doar il place. In plus, ea sustine ca nu se cunosc chiar atat de bine sa aiba sentimente puternice pentru concurentul grec al emisiunii Puterea Dragostei. 

Puterea Dragostei. De ce Roxana si Alexandros nu sunt un cuplu

  • „Il intrebam daca ai terminat filmarile, daca esti bine si ca imi place de el si lui de mine! E prea mult spus indragostit la el! El are si iubita acum! A zis ca ma place foarte mult dar nu ca e indragostit! In camera rosie el a spus ca a fost luat de val! (…)
  • Dupa camera rosie nu am mai vorbit deloc pe telefon cu Alexandros! Nu sunt indragostita, dar, da, imi place foarte mult! Si sunt constienta ca este o iubire imposibila aici”, a spus Roxana.

Inainte sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea i-a spus Roxanei ca, daca vrea, il poate saruta pe Alexandros. Fara sa stea pe ganduri, romanca noastra s-a dus glont la grec si l-a pupat apasat pe obraji. La moment a fost prezenta si iubita oficiala a lui Alexandros, concurenta si ea la Puterea Dragostei Grecia.

Publicat: 26 mart. 2019, 15:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă