Masina Ilincai Vandici, VANDALIZATA de 3 ori! Ce se intampla cu vedeta Kanal D

Publicat: 26 Mar. 2019, 14:09 Vedete

Cu toate ca este vedeta, are parte de intamplari de oameni de rand. Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil!, a marturisit prin ce a trecut.

Masina Ilincai Vandicia fost vandalizata de 3 ori. Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! si-a gasit masina avariata de cateva ori. O data era plina de spuna poliuretanica, o data a fost acoperita in vopsea neagra, iar ultima oara a fost zgariata cu un obiect mai dur.

Masina Ilincai Vandici a fost vandalizata in trei randuri, dar politia nici pana azi nu au rezolvat cazul. Cu toate ca vedeta nu stie cine a fost de vina, are cateva banuieli. Dar Ilinca Vandici nu arata cu degetul fara sa nu aiba vreo dovada concreta.

Masina Ilincai Vandici, VANDALIZATA

“In urma cu 8-9 ani de zile, m-am trezit intr-o dimineata si am plecat grabita din casa, tin minte ca aveam foarte multa treaba prin oras in acea zi. M-am indreptat spre parcare, acolo unde aveam masina. La un moment dat, mi-am vazut masina plina de spuma poliuretanica, din aceea de care se pune cand se fixeaza geamurile. Pe capota, pe plafon, in toba de esapament, pe parbriz. Toata masina era in acea spuma. Am fost cu masina la spalatorie, au reusit cei de acolo sa o dea jos cumva.

“Peste vreo doua saptamani episodul s-a repetat. Toata masina era plina cu vopsea, data cu un spray negru. Nu vedeam prin parbriz, sa conduc pana la un service ca sa rezolve problema. Am urcat in casa, am luat acetona, am reusit sa sterg o portiune din parbriz si am ajuns la service. Au rezolvat problema, au sters-o cu diluant, s-a luat acel spray negru, dar s-a dus si vopseaua de pe masina.

Nu am vazut cine mi-a vandalizat masina, nu erau camere de luat vederi pentru a ajuta la investigarea cazului. Dupa alte trei saptamani, am gasit masina zgariata toata. Cu un cui, cu un obiect ascutit. Parca era desenata de copii mici. Evident ca a trebuit sa duc masina la service, sa fie vopsita total. Dupa un an si ceva m-am intalnit intr-o seara cu o vecina din bloc. Ea plimba cainele si m-a intrebat daca acea este masina mea. I-am raspuns ca da, apoi ea mi-a povestit ca in urma cu ceva vreme a vazut doua fete care dadeau tarcoale masinii mele. Am senzatia ca acele fete nu ma placeau foarte tare”, a marturisit Ilinca Vandici pentru kanald.ro.

Publicat: 26 Mar. 2019, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă